FISH! filmen: Præsenter emnet, vis filmen, prøv de 4 praksisser og aftal jeres 'plan' med de verdensberømte fiskehandlere fra Pike Place Fish. Her er de allermest nødvendige gør-det-selv redskaber til jeres interne kulturforandring

Pris fra
DKK 3,50  u/Moms

Fang energien og frigiv potentialet

Aftal den virksomheds-kultur I ønsker med ikoniske FISH!

Energi som bare FISH!
Når det kan lade sig gøre for en gruppe fiskehandlere kan det også lade sig gøre for jer. Se, hvordan fiskehandlerne gør kunderne glade og hvordan de leger på jobbet. Se og hør, hvilken betydning nærvær har for medarbejderne, kunderne og virksomheden og hvad det vil sige, at vælge sin holdning. Hverdagen handler om at gå på arbejde og tjene penge. Fiskehandlerne har valgt at lege, mens de arbejder. FISH! giver håb til os alle og giver samtidig praktiske metoder og værdier til forløbet.

FISH! er modgiften
FISH! er blevet kaldt en modgift mod kynisme, depression, udbrændthed og vrede. FISH! fremkalder levende ledelse, ekstraordinært teamwork, fastholdelse af medarbejdere, arbejdsglæde, kreativitet, ekstraordinær kundeservice, kvalitetsforbedringer, forandringer, fornyelse og meget mere.

Skab jeres arbejdsplads
FISH! er en inspirationskilde for alle, der gerne vil opleve mere arbejdsglæde, anerkendelse, begejstring og mere liv i hverdagen. Den er til medarbejdergruppen, ledelsen, teamet og det enkelte menneske. Test jeres arbejdsplads kultur gratis lige her på 5 minutter https://fishphilosophy.com/culture-checkup/

FISH! er en invitation
Med FISH! kan lederen invitere alle medarbejderne med til et forløb, der fører til en ny eller en renoveret virksomheds-kultur. 

Preview FISH! 
Genopfrisk de 4 FISH! praksisser. Følg linket her, registrer dig og nyd en kultur, der kan blive din:

https://du132.infusionsoft.app/app/form/test-a-form-preview-form-non-schoolfish-philosophy-preview-library-access 

Free preview of FISH! film

FISH! kan, som noget helt nyt, bestilles som abonnement i 3 varianter:

 

eBOG FISH! Guide
eBOGEN giver enhver leder og instruktør masser af ideer til brugen af FISH!, både til opstart, præsentationerne og vedligeholdelsen. eBOGEN er fuld af historier, der beskriver fortid og nutid i Pike Place Fish Market. Guiden indeholder også forslag til, hvordan du kan tage alle dine medarbejdere med på rejsen. eBOGEN rummer adskillige bud på aktive øvelser, testskemaer og samtaler. 

eBOG FISH! deltagerhæfte
eBOGEN inspirerer medarbejderne til FISH! praksisserne: LEG, GØR DEM GLADE, VÆLG DIN HOLDNING og VÆR NÆRVÆRENDE. eBOGEN er et must, når alle i teamet skal arbejde på deres egne ideer, alene eller sammen med en eller flere kolleger.

Køb USB eller DVD
Vær altid klar med FISH! filmen. Lige til at afspille. Bestil enten USB Flash Drive eller DVD.

FISH! sprog versioner
Bestil FISH! filmen på det sprog der passer dine deltagere: Engelsk, Dansk, Finsk, Fransk, Japansk, Koreansk, Mandarin, Norsk, Portugisisk, Slovensk, Spansk, Svensk, Tyrkisk og Tysk.

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: