Download gør-det-selv øvelse: Korte FISH! Møder - dialogkort

DKK 75,00  u/Moms

Kald til korte FISH! møder

Download 61 ark, der hver indeholder 2 spørgsmål, total 122 spørgsmål. Ved udprintning kan du udskrive ’4 sider pr. ark’ og herefter skære kortene fra hinanden. Downloads leveres med et link i din mailboks. Du beregnes IKKE for forsendelse i den endelige faktura. Du modtager samtidigt en engelsk version og en dansk version i pdf.

Vi har alle brug for at varme op. Denne øvelse er god til at varme stemmerne op, så alle kan høre sig selv tale. Begyndelsen kan være lidt træg. Efter nogle få minutter vil alle være fyldt med energi.


Kom venligst ud på gulvet

Bed alle om at træde ud på gulvet. Giv ét kort til hver deltager. Bed dem om at gå sammen parvis og vælge ét af kortets 2 spørgsmål og stille dette til partneren. Nu må spørgeren lytte i ca. 45 sekunder til svareren. Herefter er det partnerens tur til at vælge et spørgsmål og lytte. Når begge har spurgt og lyttet må partnerne bytte kort og begive sig til et nyt kort møde, idet de aktivt vifter kortet i luften.

På denne måde får de fleste deltagere talt med flest mulige på den kortest mulige tid. Når alle har talt med 5 til 7 forskellige partnere kan du give signal til at deltagerne stopper. Spørg nu: 

Hvad lagde du mærke til om disse spørgsmål?
Hvad lagde du også mærke til om disse spørgsmål?
Beskriv din partners kropssprog mens hun eller han svarede.
Hvordan reagerede din partner i det hele taget?
Hvad husker du bedst: Dit eget svar eller svaret fra din partner?

Som facilitator er det dig der afgør hvilke og hvor mange spørgsmål det giver værdi at stille efter øvelsen. Du kan levere en form for konklusion som afrunding på øvelsen: Det spørgsmål du stiller bestemmer det svar du får. 
Spørg dine deltagere: Hvad er rigtigt og forkert ved dette udsagn?

Vi ønsker dig mange værdifulde, korte møder med Korte FISH! Møder.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: