eLEARNING: Lær FISH! online

DKK 380,00  u/Moms
  • Køb 5 eller flere til DKK 327,20 pr stk.
  • Køb 10 eller flere til DKK 236,00 pr stk.
  • Køb 20 eller flere til DKK 200,00 pr stk.
  • Køb 50 eller flere til DKK 159,20 pr stk.

Det er sjovt, at blive bedre: Forstærk, udbyg og fasthold FISH! kulturen

En uvirksom virksomhedskultur forhindrer jer i at række ud efter jeres potentiale. Når kulturen ligger rigtigt, så er alting muligt. FISH! eLEARNING vil hjælpe jer med at skabe en energifyldt arbejdsplads med energiske og entusiastiske medarbejdere, som hjælper hinanden, som leverer ekstraordinær service og som vælger at blive i virksomheden.

FISH! eLEARNING tilbyder
Helt nye film-klip med fiskehandlerne, hvor de forklarer hver enkelt FISH! praksis.
Inspirerende og tankestrækkende scener med medarbejdere i forskellige job, der forklarer, hvordan de bruger hver enkelt FISH! praksis.

FISH! kurserne udvikler dine færdigheder
Du afprøver din egen viden ud fra interaktive situationer.
Du overvejer i hvilken grad du synes I lever FISH! praksisserne i jeres virksomhed og i hvilken grad du selv synes du lever praksisserne. 
Du formulerer en enkel plan, der leder dig selv til handling.

FISH! eLEARNING er
Tilgængelig fra enhver computer eller tablet eller mobil. FISH! eLEARNING kan integreres med ethvert Learning Management System eller tilgås via sky-baserede platforme.

FISH! filmen (den første og den mest berømte) er med i dit abonnement
Hvert eLEARNING kursus rummer 1 online gennemsyn af FISH! filmen. Vi anbefaler, at du ser denne film før du går i gang med eLEARNING kurset. Hvis du allerede har set filmen i et kursus eller en workshop sammen med dine kolleger, så er det en god anledning, at gense den og gense praksisserne. 

Vælg mellem disse FISH! eLEARNING kurser (alle med engelsk tekst og engelsk tale):

NYT kursus: FISH! for Business: Enhver virksomhed har behov for at hvile på et sundt fundament. FISH! filosofien leverer de redskaber I skal bruge til at bygge med. 

NYT kursus: FISH! for Educators: Jobbet som underviser rummer store belønninger, men man overvældes nemt af situationen. Se her hvordan undervisere har brugt FISH! filosofien som det inspirerende afsæt for at engagere elever og kursister til selv at blive grebet af skolen og læringen. 

NYT kursus: FISH! for Health Care: Som en professionel sundhedsmedarbejder ved du, hvor vigtigt det er at give det bedste du har til patienter, der ikke har det bedst. Når du nyder det du gør er du mest tilbøjelig til at videregive en god stemning til dine patienter. 

NYT kursus: FISH! for Job Seekers: Sådan kan du gøre dig selv job-egnet og blive en kandidat der stikker lidt ud. Talentudviklere siger, at færdigheder som adfærd, samarbejde, tilpasningsevne og kreativitet bliver kritiske for karrieresucces ind i det næste århundrede. FISH! filosofien hjælper dig med at blive team-klar. 

NYT kursus: FISH! for YOU: 'Når vi vælger, at elske vores arbejde er vi meget tæt på at opnå lykke, mening og en tilfredsstillende hverdag.' - Stephen Lundin

Fem gode spørgsmål om eLEARNING

Vi hører mange spørgsmål om brugen af eLEARNING og om FISH! eLEARNING i særdeleshed. Her er nogle af de gode spørgsmål vi ofte hører:

1: Tager eLEARNING ikke for lang tid?

Studier viser, at eLEARNING typisk tager mellem 40% og 60% mindre tid end, når man skal lære det samme i et traditionelt undervisningslokale. FISH! eLEARNING kan tilgås fra en hvilken som helst computer eller mobil, når det passer medarbejderen og i medarbejderens eget tempo. Nogle få minutter ad gangen eller hele kurset på en gang (1 time i alt).

2: Er eLEARNING ikke mest for unge mennesker?

Halvdelen af alt indhold på YouTube bliver set af de 35 til 64 årige. 55% af alle mennesker over 50 år modtager nyheder online. Hvis du ser videoer eller læser nyheder på en pc, en tablet eller en mobiltelefon, så er du allerede fortrolig med eLEARNING. FISH! eLEARNING tilbyder spændende videoklip, quizzer og målinger, som hjælper alle aldre til at arbejde mere effektivt.

3: Handler eLEARNING ikke mest om smart teknik?

Indholdet kommer helt klart i første række. Ligesom med den originale FISH! video, så er FISH! eLEARNING involverende og sjovt. FISH! eLEARNING dykker bare længere ned, så det er muligt, at forstå og vælge i de fire FISH! praksisser. Derfor fungerer FISH! eLEARNING så godt uanset dit team sidder spredt eller du ønsker at forlænge FISH! oplevelsen efter en FISH! live workshop.

4: Husker medarbejderne ikke mindre gennem eLEARNING?

Research Institute of America kan påvise, at eLEARNING forbedrer indlæringen med 25 til 60% mod 8 til 10% for traditionel undervisning. Indlæringen ved FISH! eLEARNING er så stærk fordi ideerne kan bruges omgående i alle relationer. Og så snart medarbejderen ser virkningen af de enkle praksisser er hun eller han naturligvis mere tilbøjelig til at gøre dem til en del af sin adfærd.

5: Er eLEARNING ikke frygteligt dyrt?

En undersøgelse som IBM har gennemført viser, at hver dollar de investerede i online undervisning resulterede i en gevinst på 30 dollar i produktiviteten. FISH! eLEARNING skærper og opper de færdigheder som øger tillid, teamwork, engagement og ansvarlighed. Disse elementer er  selve fundamentet for enhver højtydende og dynamisk virksomhed. Undersøgelser har også vist, at de virksomheder, der bruger eLEARNING har en højere medarbejdertilfredshed og tilknytning til virksomheden. Hvad ville I opnå som virksomhed, hvis jeres medarbejdere arbejdede mere effektivt sammen og med større engagement?

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: