Download gør-det-selv øvelse: Team Spil: The Talking Game

DKK 75,00  u/Moms

Gør samtalerne i teamet til en leg

Download 'The Talking Game´: Læg 'varen' i din kurv og køb den på normal vis. Herefter vil du automatisk modtage en pdf i din mail-boks, lige til at gemme og printe efter behov. Der beregnes ikke forsendelse. Print den udgave og sprogversion, som passer bedst til dine deltagere. Vælg evt. at printe på A3. 

Formålet med spillet er, at fremme gode relationer i en gruppe. Det sker gennem enkle, positive og nysgerrige spørgsmål. Alle lærer hinanden bedre at kende. Det er ikke vigtigt, hvem der vinder præmien. Det er vigtigt, at flest deltagere kommer igennem flest mulige spørgsmål og svar og lærer hinanden bedre at kende.

Forberedelse
The Talking Game indeholder 5 forskellige spilleplader med 5 forskellige overskrifter. Hver spilleplade findes i en dansk og i en engelsk udgave.
Print den ønskede spilleplade i den ønskede sprogversion. Ha’ en almindelig terning parat. Medbring spille-brikker efter eget valg til det antal spillere, som skal deltage. 

The Talking Game: Spillet med START og MÅL.
Vælg én, der skal begynde: Fx den ældste, den yngste, den sidst ankomne eller alfabetisk rækkefølge. Aftal på forhånd om I slutter, når den første er i mål, eller om alle skal i mål. 

Hver medarbejder vælger en lille ting, der kan repræsentere dem på spillepladen. Så kaster første medarbejder en terning og flytter sin brik så mange felter, som terningen viser og gør, hvad 'feltet' siger. Så er det næste medarbejders tur og så fremdeles.

Den medarbejder, der først når i MÅL har vundet en præmie. 

5 forskellige spil

Plade 1 handler om at lære hinanden at kende og finde frem til, hvad der fremmer god arbejdslyst for den enkelte. 

Plade 2 - Udvikling. Det handler om at opnå en større forståelse af begrebet udvikling, samt udviklingens betydning på en arbejdsplads. 

Plade 3 - Personlig udvikling er identisk med Plade 2, men handler om at opnå en større forståelse for den personlige udvikling, samt hvordan den påvirker kollegerne. 

Plade 4 - Hvad handler dette om? Her er 11 helt almindelige ord, som bliver brugt flittigt i løbet af en arbejdsdag. Men hvad betyder de ifølge dig?

Plade 5 - En god dag på jobbet. Hvad skal der til for, at dagen er god fra start til slut. Gennemgå dagen og hør svarene fra kollegerne. Lad også dine kolleger lytte til dine svar. 

Lad samtalerne begynde!

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: