Download gør-det-selv øvelse: Sig det med ord: 100 Ordsprog & Fyndord

DKK 75,00  u/Moms

Sig det med et ordsprog

Hvis jeres møder let går over i glemsel, hvis flertallet ikke ser frem til ugemøderne, hvis deltagerne ønsker at det igangværende møde snart må rundes af, hvis deltagerne sender blikke til hinanden, - så kan jeres møder blive peppet op med et drys 'Ordsprog & Fyndord'. 

Downloads leveres med et link i din mailboks. Du beregnes IKKE for forsendelse i den endelige faktura.

Ordsprog & Fyndord består af 100 velformulerede dialogkort. Dialogkortene kan anvendes med lige stor værdi på fredagsmøder, ledergruppemøder, workshopper og kurser og til personlig udvikling.

Ordsprog skaber gode samtaler
Ordsprogene er forunderlige, finurlige, skæve og alvorlige. Ordsprogene beskriver med få ord en situation i én slagkraftig sætning. Ordsprogene giver stof til eftertanke og det er her den gode dialog opstår. 

Tilladelse til at tale
Med Ordsprog & Fyndord får deltagerne en tilladelse til at sige noget, der har betydning i forhold til den aktuelle overskrift. Ordsproget er en hjælp for den enkelte til, at formulere flere velvalgte, personlige og passende ord. Ordsprogene åbner dermed op for en større mening, som alle kan finde en plads i.

Én metode: Den energiske metode
Få alle deltagerne i gang ved mødets start med at tale med hinanden. Der opstår en naturlig, god energi og tankerne bliver sat på arbejde. Det bliver nemmere for deltagerne, at involvere sig i resten af mødet. 

Bed alle om at komme ud på gulvet. Giv hver deltager et vilkårligt Ordsprog. Bed deltagerne om at gå sammen parvis, læse deres ordsprog op for hinanden og derpå beskrive hvilke tanker, ideer eller ord de vil ledsage med. Når begge har læst deres ordsprog op bytter de 2 partnere ordsprog og finder en ny partner. Stop når alle har talt med 5 til 7 partnere. Spørg deltagerne: Hvilket ordsprog var det bedste du mødte og hvorfor?

En anden metode: Ordsprogs-kabalen
Vælg fx 5 ordsprog af en allerede defineret årsag. Læg ordsprogene til side i en nydelig bunke. Træk 1 ordsprog om dagen og placer det tydeligt og synligt så du og dine kolleger kan se det. Brug dagens ordsprog som inspiration til dagens samtaler. Når dagen næsten er omme, så læs ordsproget igen og tænk et øjeblik over ordene og dagen. 

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer