Gør-det-selv-kursus: FeedForward med Marshall Goldsmith

DKK 2.975,00  u/Moms

Feedforward er effektiv ledelsesudvikling

FeedForward: DVD spilletid 22 minutter med engelsk tale og instruktørvejledning.

Coaching for Your Future

Først - hvad er feedback?
Feedback har mange fordele, især for ledere. Feedback fortæller dig, hvilken indvirkning du har på menneskene omkring dig. Du kan sammenligne feedback med pilen på et bykort, der siger: 'Du er her'. Du ved nu hvor du er, men du ved ikke, hvor du ønsker at være.

Hvad er feedforward?
Feedforward præsenteres af Marshall Goldsmith, som et komplet bykort. Du får hjælp til at komme hen, hvor du ønsker at være i dine relationer. Denne enkle, men effektive proces hjælper dig til at vælge én adfærd ad gangen, som du forbedrer. Den følger du op på med hjælp fra dine nærmeste medarbejdere. Og så holder du fast.

Eksempel
Som leder vil du gerne udvikle dig i forhold til dine medarbejderes behov. Du beder dem udfylde en 360 graders feedback, som du kender den. På baggrund af denne, vælger du nogle punkter, som tydeligt viser dét, som dine medarbejdere har brug for, at du udvikler. Næste skridt er, at indkalde hvert enkelt medarbejder og spørge udfra disse punkter, hvad denne medarbejder har brug for, at du helt konkret bliver bedre til, fremadrettet.

Du lytter og takker. Du forholder dig til det du har hørt, omsætter det som er muligt til handling. Efter en tid, indkalder du atter dine medarbejdere og spørger hvorledes, på baggrund af det, som de har oplevet efter sidste samtale, at du fremadrettet skal udvikle.

Processen FeedForward
handler om hele tiden, at spørge ind til det der er behov for, fremadrettet. Når du møder elementer eller forventninger, som du ikke kan imødekomme, så skal du sige det og bede medarbejderne om at respektere det. Herefter er det din opgave, at se andre muligheder for at udvikle dig i forhold til medarbejdernes behov. Dette kan du også bede dine medarbejdere om at hjælpe dig med.

Filmen FeedForward viser processen
Følg en leder, der inviterer medarbejderne til at komme med FeedForward. Du følger lederen i hendes overvejelser og er med i samtalerne med medarbejderne. 

Feedforward hjælper dig til at
Blive en mere effektiv leder og lytter.
Skabe den fremtid du ønsker.
Forbedre dit arbejdsliv og dit privatliv.

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: