Personaledag: Hold liv i samarbejdet med FISH! STICKS

DKK 12.975,00  u/Moms

Hold FISH! i live med FISH! STICKS

FISH! STICKS handler om at holde liv i det, der virkelig fungerer
Hvordan vil vi engagere os, finde vores personlige andel og tillade hjælp til at yde det bedste vi kan? Dette kursus tilbydes kun som internt kursus.

Overskrifterne i FISH! STICKS
Engager dig i visionen
Vær visionen
Coach visionen

Vi inviterer jer med ud i baglokalet hos fiskehandlerne i Pike Place Fish. Her får I opskriften på, hvordan de har holdt liv i deres vision i mere end 25 år.

Med naturlig energi får den kraft
En positiv vision for fremtiden er den stærkeste fornyelses-motivator, du og dine medarbejdere kan få. ‘Når vi ser visionen signalere til os med sin positive styrke, vil den nå os, som et reb over floden, - og give os noget at støtte os til, når vi skal krydse vandet!’

Visionen
Skal det være en vision for jeres måde at være på?
En vision for jeres interne samarbejde?
Eller noget tredje?
Visionen formuleres og udtrykkes af lederen eller ledelsen. Den skal være omfattende og detaljeret, positiv og inspirerende. Vi kan hjælpe jer med dette formuleringsarbejde.

Invitationen
Nu skal visionen søsættes og accepteres. Til denne opgave bruger vi FISH!, fordi sproget i FISH! er effektivt.
Først skal ledelsen være bevidst om dette sprog gennem LeaderFISH!
Dernæst skal medarbejderne gå på opdagelse i visionen og se fordelene ved visionens formulering af fremtiden.

Forpligtelsen
Den enkelte medarbejder inviteres nu til at finde sit DET indenfor visionen. Dette sker gennem oprigtige og intense samtaler om arbejdet, opgaverne, kunderne, leverandørerne, kollegerne. Herefter finder den enkelte medarbejder sin måde at være på med sit DET. Endelig får medarbejderne værktøjer stillet til rådighed, så alle kan coache alle i deres DET.

Visions-øjeblikke
Medarbejderne får nu mulighed for at identificere og udleve de muligheder, som dagligt dukker op. Disse bliver til visions-øjeblikke, når medarbejderne handler på dem. På denne måde manifesteres visionen til virkelighed.

Ekstern energi
Den eksterne energi kommer udefra og transformeres til intern naturlig energi. Naturlig energi opstår gennem autentiske samtaler og gennem DET. Ekstern energi er en nødvendig ingrediens ved opstart af enhver visions- eller forandrings-proces. Ekstern energi er imidlertid kun effektiv i en kort periode. Den eksterne energi skal hurtigst muligt erstattes med naturlig energi for at visionen eller forandringen holdes i live.

Skal vi mødes?
Du kan trygt lægge en Personale-dag indkøbskurven. Først skal vi se hinanden an. Vi skal afstemme forventningerne og have klarlagt jeres behov og ønsker. De angivne priser er vejledende med deltagerantal fra 5 til 50 og er ekskl. materialer. Kontakt os her, ring på telefon 71 92 55 63 eller via KONTAKT

Alle priser er baseret på undervisning leveret i Danmark. 

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: