Internt forløb i virksomheden: Skab jeres egen kultur, genopfrisk den i har eller renover den

Ring for pris
+45 71 92 55 63

Proces: Skab den kultur I ønsker jer!

Sammen vil vi definere jeres kultur og beskrive 'den ønskede kultur'. Så har vi et udgangspunkt og kan lægge en plan for det kulturelle skift. Vi kan sætte ind med workshopper, coaching, e-learning og kurser. Når vi er godt i gang med skiftet kan vi begynde at måle og følge kulturens tilstand dag for dag. 

Den store udfordring for enhver organisation er, hvordan man får sin nye organisationskultur bragt til live. Hjertet i vores transformationsproces inkluderer:

INSPIRATION. Nogle kalder det 'vision'. Vi tror, ​​det handler om 'Inspiration'. Inspiration kan ikke tvinges ind i mennesker. Men det skal understøttes af ledelsen og det skal have sine rødder i fællesskabet.

SAMTALE. Når mennesker taler sammen om, hvad der er muligt, udvikler nye holdninger sig, adfærd ændres, tillid øges, ydeevne forbedres, og kunderne bemærker!

RELATIONER. Når relationerne bliver rigtigt stærke, opstår der et solidt og lokalt ejerskab og alle på holdet begynder at støtte hinanden oprigtigt. Medarbejderne indser, at 'vi er sammen om dette' og begynder at 'ro' i samme retning.

ENGAGEMENT. Levende og engagerede medarbejdere, der brænder for det arbejde, de udfører, er meget smitsomme! Når de er afklarede og inspirerede til det store billede, finder de måder at koble sig på og blive mere formålsdrevet og mindre drevet af tiden.

Ægthed. Når visionen reciteres, skal den være sand for alle i organisationen: indefra og ud, ovenfra og nedenfra og op. 

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: