FISH! bogen på dansk og engelsk

Pris fra
DKK 196,00  u/Moms

FISH! bogen er en fangst

FISH! bogen kan bestilles i en engelsk og i en dansk version. Forfattere er Stephen C. Lundin, Harry Paul og John Christensen. 101 sider.

Bogen fatter sig både i korthed og i enkelhed og er lige til at omsætte til din og jeres situation. Den er en praktisk guide, som hjælper læseren til at forstå betydningen af at skabe en arbejdsplads, hvor der er plads til leg, glæde, energi og nærvær.

EKSTRA
Når du køber bogen får du også FISH! book study guide. En guide på engelsk, som stiller de gode FISH! spørgsmål til dig om dit liv og dit arbejde.

Bogen blev vores start
'FISH! bogen blev begyndelsen for vores måde at bruge FISH! på. Jeg havde ikke læst længe i bogen før jeg tænkte, at her var noget som kunne gøre en forskel hos os. Efterfølgende har alle mine medarbejdere læst bogen. Vi taler ofte om de 4 retningslinjer, der beskrives i bogen og finder stadig nye bud på, hvordan de kan hjælpe os. Vi oplever en større glæde i hverdagen. Det er nemmere at skabe en god stemning, mens arbejdet udføres og på trods af hverdagens udfordringer. Faktisk er mit job som leder også blevet nemmere.'
Erik Christoffersen, Montagechef, Qubiqa

Bogen er en fangst
'Dette er en lystfiskerhistorie, som i hvert fald ikke overdriver. Den viser, hvordan man ved at ændre sine vaner, kan komme til at nyde sit arbejde og sit liv endnu mere. Dyk ned i historien. Den er noget af en fangst.'
Spencer Johnson, M.D., forfatter til bogen 'Who Moved My Cheese?' og medforfatter af 'The One Minute Manager'.

Lad bogen gå på omgang
FISH! bogen kan med fordel gå på omgang i afdelingen. Du kan også give hver medarbejder sit eget eksemplar. Hvis du bruger FISH! filmen og har omsat filosofien til jeres hverdag er bogen værdifuld for nye medarbejdere. Brug bogen til at skabe ny dialog fx i frokoststuen, ved mødet eller inden I går i gang med et projekt eller fordi I ønsker mere energi og trivsel. Alle har deres yndlingsafsnit eller citat. Hvilken side i bogen, er din yndlingsside?

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: