Download gør-det-selv øvelse: Lækker snak med Speed FISH! dialogkort

DKK 75,00  u/Moms

Speed FISH! er dialog med høj og naturlig energi

Download leveres med et link i din mailboks. Du beregnes IKKE for forsendelse i den endelige faktura.

Pdf fil med 50 ark med hver 4 spørgsmål, i alt 200 forskellige spørgsmål. Når du printer kan du udskrive ’4 sider pr. ark’ og herefter skære kortene fra hinanden. Denne download leveres i en dansk version. Kontakt os venligst, hvis du har behov for andre sprogversioner.


Alle kender til Speed Dating. Kun nogle få har prøvet det i virkeligheden. Speed FISH! minder om Speed Dating og går ud på, at alle kommer til at tale med flere i kort tid ud fra nogle anerkendende spørgsmål. Det giver energi til alle.

To cirkler
Bed dine medarbejdere om at stille sig i en cirkel. Peg på medarbejderne enkeltvis og giv dem numrene 1 og 2. Bed hver medarbejder om at huske deres nummer ved enten at række 1 eller 2 fingre i vejret. Bed 2’erne om at forme en ny cirkel indeni den oprindelige. Herved står hver 1’er ansigt til ansigt med en 2’er.

Vælg spørgsmålet
Giv hver deltager et Speed FISH! kort. Deltagerne må selv vælge hvilket af de 4 spørgsmål de vælger at stille. Afbryd efter kort tid samtalerne med en høj og klar lyd og bed alle i den inderste cirkel (2'erne) om at flytte sig 4 pladser mod højre. Nu står alle over for en ny partner og kan nu vælge at stille den nye partner ét af de 4 spørgsmål. Gentag maks. 5 gange. Tak alle for deres engagement.

Print disse kort ud med 4 pr. A4 ark og udvælg de kort du vil bruge til din Speed FISH! Kontakt os, hvis du har brug for mere forklaring.

Brug Speed FISH! spørgsmålene, når det skal handle om:
Jeres måde at kommunikere på
Jeres måde at samarbejde på
Jeres måde at hjælpe hinanden på
Jeres måde at ...

Når alle taler om deres anerkendende indsigt og umiddelbare vurdering giver det både energi, engagement og forpligtelse. Speed FISH! fungerer bedst, når din gruppe er på 12 personer eller derover.

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: