FISH! FOR LEVENDE LEDERE hæfte

DKK 380,00  u/Moms

FISH! for levende ledere

Hæfte på 31 sider. Kan leveres både på dansk og engelsk. Sådan bliver din ledelse effektiv gennem stærke relationer: Dette deltagerhæfte bør bruges sammen med LeaderFISH! filmene.

Ledelse gennem relationer
Den anerkendte psykolog Carl Rogers troede engang, at det var hans job at fikse andre mennesker. Han skriver at han hovedsageligt tænkte: ’Hvordan kan jeg forbedre eller forandre denne person?’ Hans bedste intentioner til trods, så lykkedes det aldrig.

Anstrengelser, der ikke bærer frugt
Han indså langsomt, at med hans uddannelse, hans anerkendte teknikker og hans evne til at fortælle andre mennesker, hvordan de skal leve deres liv mere tilfredsstillende, så forblev anstrengelserne frugtesløse. Ind imellem skete der dog en forandring, men det var kun for en kort tid.

En nyt tilgang - TAK
Rogers valgte derfor en ny tilgang. I stedet for at prøve at modellere sine klienter hen imod det, han ønskede de skulle være, fokuserede han på, hvordan han selv var overfor dem. Når klienterne oplevede, at han bekymrede sig om dem, opdagede de deres egne evner til fornyelse inde i dem selv, og så den modning og udvikling de selv rummede.

Det handler om relationen
Endelig stillede Rogers sig selv et anderledes spørgsmål. I stedet for at spørge: ’Hvordan kan jeg ændre dette menneske?’ spurgte han nu: ’Hvordan kan jeg skabe en relation, som dette menneske kan bruge som hjælp til sin egen udvikling?’

Hjertet af ledelse
Rogers erfaring taler til hjertet af ledelse. Den effektive leder spørger: ’Hvordan kan jeg udvikle mine relationer til andre, der vil give dem mod til at udvikle deres selvtillid, deres engagement, deres færdigheder og evner til at skabe mening?’

FISH! FOR LEVENDE LEDERE vil inspirere dig til at udvikle de færdigheder, der kan skabe disse produktive relationer gennem den visdom, der ligger i FISH! filosofien.

Her kan du se et udsnit af 'FISH! FOR LEVENDE LEDERE'.

 

Varemærket FISH! er registreret og tilhører ChartHouse International Learning Corporation.

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: