Gør-det-selv-kursus: FISH! For Schools Komplet Pakke

DKK 11.475,00  u/Moms

FISH! For Schools Komplet Pakke

 

Disse værktøjer er på engelsk. De kan bruges både til engelsk sprogundervisning og udvikling af kulturen. FISH! For Skoler Komplet Pakke indeholder de værktøjer, du har brug for til at bygge en inspirerende skole kultur.

Det hele starter med FISH!

FISH! er den mest sete undervisningsfilm til alle tider. FISH! antænder dine lærere og elevers passion og hjælper dem med at støtte hinanden gennem udfordringer og glæder igennem jeres skoleår.

Så er der en Guided Journey

Som er et udviklingsforløb, der hjælper med at opbygge stærke relationer mellem medarbejdere og elever. Det giver lærerne et fælles sprog og tilgang. Elever og forældre får den samme positive oplevelse, når de møder lærere og hjælpepersonale.

Klasseværelset 

Bring FISH! filosofien ind i klasseværelset. Så hjælper eleverne hinanden med at arbejde sammen på en respektfuld, fokuseret og sjov måde. Når eleverne oplever, hvor godt det føles at bekymre sig om hinanden, glider mobning og adfærdsmæssige problemer bagud. Det giver dig som lærer mere tid til at undervise.

Skoler bruger

FISH! filosofien som et fundament for deres sociale udvikling og positive adfærd. Det hjælper eleverne til at opbygge sociale færdigheder, de kan bruge i resten af ​​deres liv. 

FISH! For Skoler Komplet Pakke indeholder:

FISH! filmen, en vejledning, en legebog, supplements pakke med Pete tøjfisk, penne, magneter, etc.)
Classroom Experience guide (4 versioner til niveau K-2, 3-5, 6-8 og 9-12) med aktiviteter og samtale startere, FISH! film for elever, plakater, musik-cd og Pete tøjfisken.
Guided Journey (10 videoer), projektmappe med diskussion spørgsmål og handlingsplaner kan downloades.
Schools of FISH! bogen.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: