Pokal i skum - 6 styk i forskellige farver

DKK 275,00  u/Moms

Sæt fokus på succes

Pakke med 6 Firma Skum Pokaler i farverne lilla, orange, grøn, gul, rød og blå. Det er nemt, at samle en pokal. Pokalen måler 13 cm i højden. Det er muligt, at skrive noget permanent på pokalen. Brug en pokal til at sætte ekstra fokus på det, som I ønsker at udvikle og blive bedre til. Definer betingelserne for, hvordan en person eller en afdeling kan vinde pokalen. Sæt konkurrencen i gang under stor bevågenhed.

6 FORSLAG TIL 6 POKALER

Kollegapokalen
Hvem høster det største bifald? Fortæl hinanden nogle historier om godt samarbejde og godt kollegaskab. Afslut med at give hver historie et bifald. De personer, som indgår i historien og som høster det største bifald, modtager kollegapokalen.

Fredagspokalen
Den som har skabt sammenhængskraft i denne uge. Definer 'sammenhængskraft' hos jer. Alle kan nominere alle og den som har fået flest stemmer vinder Fredagspokalen.

Salgspokalen
Vælg en vinder og sæt konkurrencen i gang. Hvem har åbnet en ny 'dør'? Hvem har solgt mest? Hvem har den sjoveste salgshistorie? Hvem har holdt flest kundemøder? Hvem har kæmpet mest?

Servicepokalen
Den bedste observation af en kollega. Hold øje med den gode service, som jeres kolleger giver kunderne. Del historierne og vælg den bedste.

Lederpokalen 
'Kære Leder. I denne måned får du pokalen af medabejder x og du får den fordi du ...' Det går på skift blandt medarbejderne, at være opmærksomme på det gode, som lederen gør gennem sin lederstil.

Kreativitetspokalen
Hvad har været den bedste idé? Skriv alle ideerne ned og find en metode til at vælge den bedste idé. Hvilken idé har beviseligt påvirket vores indtjening? Hvilken idé gør vores kunder glade? Hvilken idé hjælper medarbejderne? Hvilken idé skaber arbejdslyst?

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: