MødePaletten: Målet er, at blive bedre sammen - aftal hvordan jeres kommende møder skal være

DKK 620,00  u/Moms

Gør mødedeltagerne bedre

Virkelighedens møder: Det ene møde går over i det næste. Vi husker ikke det ene fra det andet. Vi sidder på den stol, vi plejer at sidde på. Vi prøver, at se interesserede ud. Én undertrykker et gab. En anden slår nogle streger på en blok. Vi snupper også lige bordet rundt, som igen bliver ujævn og uden inspiration. Mødelederen løfter stemmen og starter sin enetale. Så skal vi kikke på tallene. Kedsomheden sidder eftertrykkeligt med ved bordet.

Nu er der håb for alle mødedeltagere og for alle planlæggere. Bestil redskabet MødePaletten og kom hurtigt i gang. MødePaletten består af:

  • 1 stk. oversigtsplanche MødePaletten 50 x 70 cm
  • 1 stk. mobil oversigtsplanche MødePaletten 35 x 50 cm
  • 5 stk. mødekladder A4 (Leveres også i Pdf format til udprintning)
  • 1 stk. E-hæfte Inspiration til MødePaletten leveret som Pdf, samt
  • 1 sæt dialogkort Meet Uptions

Målet er ikke, at dit møde bliver bedre. Målet er, at dine deltagere bliver bedre.
Et godt møde har mange flere elementer end en dato, nogle deltagere og en dagsorden. Det handler fx om invitationen, lokaleindretningen, rammen for mødet og selve mødets faser.

Mødedeltagerne ønsker:

  • Møder, der gør dem bedre til ...
  • Møder, der motiverer til ...
  • Møder, der giver glæde for ...
  • Møder, der mobiliserer ...

Design dit møde
Med MødePalette redskaber kan den mødeansvarlige skabe sig et overblik over mødets elementer og designe det næste møde. MødePaletten rummer et antal overskrifter og inspirerende underpunkter, som leder til praktiske løsninger. Dvs den mødeansvarliges egne, praktiske løsninger. Den mødeansvarlige, vælger de overskrifter som er relevante for det aktuelle møde. Forbereder mødet ud fra de inspirerende forslag og spørgsmål. Med MødePaletten og dialogkortene er det også muligt, at involvere mødedeltagerne i designet af det næste møde.

Hjælpespørgsmål til dit møde
MødePaletten rummer 22 overskrifter med strukturerede spørgsmål og tilhørende underopdeling, så ethvert møde kan få tilført den rette værdi. Her er 3 eksempler:

Hvad er mødets formål? - med 13 inspirerende forslag
Hvad skal deltagerne gå hjem med? - med 10 appetitlige ideer
Hvordan ser invitationen ud? - med 11 sprøde tips

MødePaletten er udviklet af Mette Berner og Michael Meinhardt, som i en årrække har udviklet inspirerende møderedskaber og som gennemfører involverende kurser og workshopper.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: