Match&Catch giver involvering, forståelse og erfaring

DKK 5.000,00  u/Moms

Få succes med alle typer af forandringer

Uanset hvilken forandring du, teamet og virksomheden står overfor, kan Match&Catch fungere som en ramme for effektiv italesættelse og aktiv dialog. Match&Catch erstatter en halv kursusdag eller en halvdags workshop med en professionel konsulent. Enhver kan bruge Match&Catch. Det er designet og skabt til ledere, undervisere, facilitatorer. 

Match&Catch består af 63 billedkort, 40 opgavekort, 1 opstartskort, 1 skæbnekort, 1 skabelon til handleplaner og 1 vejledning. Udpeg en gamemaster, som har ansvaret for at vejledningen følges med de tekster, der skal siges højt, samtalemåderne og brug af kortene. Fra 4 til 21 deltagere pr. Match&Catch boks. Tid: 1 til 2,5 timer. Bag Match&Catch står Pernille Østergaard Poulsen.

Match&Catch rummer 4 faser:

Opdagelse

Gå på en spændende opdagelse og oplev følelsen af, at være havnet på dybt vand. For at opdage mulighederne i forandringen, kræver det jeres nysgerrighed at finde de skjulte potentialer. Og det hjælper Match&Catch jer med - mens I er opdagelsesrejsende.

Drømme

Hvilke ønsker har I for fremtiden? Med Match&Catch kommer I til at udfordre det nuværende arbejdsliv og bruge jeres forestillingsevne til at opstille nye scenarier. Pyt med om det egentlig kan lade sig gøre lige nu og her. Lige nu skal de små grå aktiveres, så alle muligheder sættes i fokus.

Design

Slip kreativiteten løs og find ud af, hvordan ønsker for fremtiden kan realiseres i arbejdet med forandringen. Det er første spadestik hen mod at opstille mål for, hvordan arbejdet med forandringen skal se ud i fremtiden. Nu bliver der bygget bro mellem drømme og det der reelt kan lade sig gøre.

Fremtid

Det er nu, hvor I konkret skal arbejde med mål for fremtiden. Alle er med til at opstille mål, der skal handles på. Udgangspunktet for målene er, at ønskerne kan blive en realitet i fremtiden.

Match&Catch er dialogbaseret og opfordrer til, at alle medarbejderne reflekterer over mulighederne ved en forandring. Gennem dialog får alle mulighed for indflydelse og sætte sit præg på forandringen.

Sådan fungerer Match&Catch

Dialogen opfordrer til at fortælle historier, som beskriver medarbejderens egen forståelse og erfaring.

Dialogens udgangspunkt er billeder. Billederne gør forandringens begrænsninger eksterne. Dette er en fordel, når en fælles forståelse skal findes.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: