Nødsituation: Bestil en AKUT oplægsholder

Ring for pris
+45 71 92 55 63

Ring +45 71 92 55 63 efter en akut oplægsholder

Det utænkelige kan ske. Hende eller ham, der skulle stå for indlægget ved dit arrangement, er forhindret. Hvad gør du? Kontakt os og bestil din 'redningsmand'. Den nævnte pris baserer sig på et 90 minutters oplæg.

Du er blevet brændt af
Det sker heldigvis utroligt sjældent. Men sygdom, hændeligt uheld og dobbeltbookinger forekommer. På dansk: Du er blevet brændt af. Hvis du så er i gang med at redde situationen og vil tage til takke med det ’næstbedste’, så rekvirer en velbevandret oplægsholder, der hurtigt kan fange situationen og udtænke en plan for indlægget. Dit arrangement kan handle om:

Strategisk Motivation
Teambuilding
Lederudvikling
Trivsel
Mødeledelse
Forandringer
Service
Kreativitet
Kommunikation
Værdier
Anerkendelse
Bede og byde om hjælp
Lære hinanden at kende
Find potentialet – fang energien

Førstehjælpstasken er med
Tasken med redskaber, hjælpemidler og instrumenter står klar. Dem kender vi indgående. Og vi kender også det udvalg af metoder vi har at vælge imellem.

Rejsetid må påregnes
Vi ved ikke med sikkerhed, hvor vi befinder os, når du ringer. Derfor skal du naturligvis påregne rejsetid.

Book os til et møde
Lad os mødes, så vi kan fortælle dig, hvordan vi vil gribe det an, hvis du en dag får brug for denne mulighed. Så er du klædt på, selv om du bliver 'brændt af'.

Om vores metoder
Grundlæggende benytter vi os af læringstilgangene AI (Appreciative Inquiry) og Aktiv læring, som fokuserer på mulighederne, det fremadrettede, det anerkendende. Vi mener samtidig, at alle skal involveres i processerne, at de skal prøve elementerne, at de har en stemme og at dette tilsammen bidrager til den individuelle forpligtelse. At hjernen skal være med er ingen i tvivl om, men vi ønsker at kroppen følger med, fordi vores ord og det vi mener, bliver mere tydeligt for os selv og andre, når kroppen er med. Det betyder ikke, at vi har en workshop-dag fyldt med kropsøvelser, men at vi oftest muligt varierer deltagernes indbyrdes placeringer og måder at tale sammen på.

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: