Personale Dag: Værdier, der virker

Ring for pris
+45 71 92 55 63

Tema Dag: Værdier, der virker

At leve værdibaseret er et valg. Dette valg kan vi hjælpe jer med. Processen bliver både inspirerende, sjov og effektiv. Lad os først illustrere med noget om værdier, noget om vores tilgange og noget om jeres udbytte:

Hvad er en værdi?

En værdi defineres som et princip, en filosofi eller en ledestjerne som guider vores tanker, beslutninger og handlinger. En værdi er virkelig et valg. Du værdsætter visse typer af adfærd mere end adfærd du ellers ville have valgt tilfældigt. Disse øjebliksvalg afgør, hvor gode I er til at nå jeres langsigtede mål. Hvis I har brug for at nå en vision eller en mission, så må du først forsikre dig om, at I lever jeres værdier. Hver medarbejder og hvert team har værdier, uanset de er formuleret eller ej. Jeres adfærd viser jeres ægte værdier. Hvis I ikke identificerer og fokuserer på det I ønsker der skal guide jer, så dukker adfærd op helt sporadisk, ud fra hvordan du eller I har det eller hvordan jeres dag har formet sig. Den effektive tilgang er at identificere de værdier, der hjælper jer til at opfylde jeres mål og så gøre dem til en del af alt, hvad I gør.

Vi bruger disse forudsætninger
Proklamer DET
Lev DET
Fejr DET

Jeres adfærd udstiller jeres reelle værdier

Hvad er jeres formål? Hvilke værdier vil hjælpe jer til at opfylde dette formål? Enhver virksomhed ønsker at lykkes. Succes er imidlertid et resultat, ikke et formål. Hvad er det jeres virksomhed gør for andre mennesker? Det formål ansporer jer til værdier, som hjælper jer til at opnå det. Fx fokuserede en autoforhandler udelukkende på profit. I bund og grund besluttede han, at hans formål var at få så mange penge som muligt ud af kunderne. Dette førte uomtvisteligt til værdier som pres og konfrontation. Kontakten med kunderne blev en krig. Autoforhandlerens værdier leverede profit, men kunderne vendte sig imod medarbejderne og brændte dem ud. Så skete der en forandring. Autoforhandleren fik ny ejer, som ændrede firmaets formål til kundetilfredshed. Det førte til værdier som imødekommenhed, lydhørhed og fleksibel. Da medarbejderne fokuserede på, hvad de kunne give og ikke få, begyndte kunderne at købe flere biler end nogensinde før. Profitten og markedsandelen steg.

Book et mode

Lad os mødes

Du kan trygt lægge denne Tema Dag i indkøbskurven. Først skal vi se hinanden an. Vi skal afstemme forventningerne og have klarlagt jeres behov og ønsker. De angivne priser er vejledende med deltager antal fra 5 til 50 og er ekskl. materialer. Kontakt os her, ring på telefon +45 71 92 55 63 eller via KONTAKT

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: