Gør-det-selv-kursus: 'LEDELSE OG SYLTEDE AGURKER' med Bob Farrell

DKK 1.975,00  u/Moms

Gør-det-selv-kursus for ledere: Servicér dem, der servicerer kunderne

'Ledelse og syltede agurker' DVD på 18 min. med danske tekster. Instruktørvejledning og selv-studie guide medfølger.

Hvad Bob Farrell gjorde for kundeservicen i det sprælske hit 'Service og syltede agurker', gør han for ledelsen med 'Ledelse og syltede agurker'. Filmen kombinerer Bob Farrells passion for kundeservice med kraftfulde anekdoter om ledelse, som tilsammen giver en fantastisk og motiverende cocktail til alle ledere.

Hvad er definitionen på en leder?
Ifølge Bob Farrell er en leder en der servicerer dem, der servicerer kunderne. Ligesom kunderne har også medarbejderne brug for 'agurker' (disse små, specielle ting, som får kunderne til at komme igen og igen).
De har også ønsker og behov (agurker) for noget fra dig, som deres leder. Og hvis de får det, så vil de følge dig og opnå store ting. Hvis de ikke får agurker fra lederen, så vil tilliden og respekten stille og roligt fordampe.

'Ledelse og syltede agurker' vil inspirere dig til at give medarbejderne deres agurker gennem at:

Sprede entusiasme
Anspore tillid
Udvise integritet

Når du bestiller 'Ledelse og syltede agurker' får du:
1 'Ledelse og syltede agurker' DVD med dansk tekst
1 The Leadership Pickles Instruktørvejledning 
1 selvstudieguide 

Hvad mener underviseren
Jeg indrømmer det blankt. Jeg er blevet en stor fan af Bob Farrell. Hvis det er muligt, så er han endnu mere troværdig og indsigtsfuld i denne film end han var i 'Service og syltede agurker'. Når han taler om ledelse, så kan jeg mærke hvor intenst han mener det han siger og, at han virkelig udlever det.

Filmens fordele
Budskaberne er enkle, meningsfulde og mindeværdige. Bob Farrell er ægte og uimodståelig. Film og redskaber er underholdende og fulde af glæde.

Sprogversioner
Cantonese, English, French, French Canadian, Portuguese (undertekster), Simplified Chinese (undertekster), Spanish, Traditional Chinese (undertekster).

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: