VÆRDIspillet - sæt værdierne i spil med gør-det-selv kort og metoder

DKK 375,00  u/Moms
  • Køb 2 eller flere til DKK 350,00 pr stk.
  • Køb 5 eller flere til DKK 325,00 pr stk.

Sæt værdierne i spil

VÆRDIspillet: Spillet indeholder 140 kort opdelt i 3 kategorier. 63 værdikort, 38 kort med adfærdsnormer og 40 kort med temaer. Spilleguiden indeholder 4 spillemetoder, som du kan variere efter behov og erfaring. Spillet kan spilles alene eller spilles i grupper. Spillet kan både bestilles i en dansk udgave og i en engelsk-sproget udgave. 

Tal om værdier og adfærdsnormer
VÆRDIspillet er en effektiv og sjov måde, at tale om værdier og adfærdsnormer på. Spillet giver en frihed til at tale om betydningen af de eksisterende værdier og i særdeleshed om de værdier I gerne vil have i spil. Samtidig er det en enkel og direkte måde, at tale om gruppens adfærdsnormer, der former kulturen i virksomheden. Her vil alle opdage hvilke værdier, der gemmer sig i adfærdsnormerne. 

Værdierne i spil
Værdier er ofte blot ord, som står på firmaets hjemmeside. Værdier kan også være ubevidst adfærd i forhold til nogle normer, som er 'dikteret' af en gruppe. Samtalerne i spillet frigiver det menneskelige potentiale, som det gode samarbejde bygger på.

Når du bestiller VÆRDIspillet, modtager du 2 bonus metoder
Du modtager dem i en pdf sammen med ordrebekræftelsen.


Bonus-metode 1: Den energiske metode
Værdi Poker: Den værdifulde hånd

Dette er en kvik måde, at tale om værdier på. Det bringer samtalen  om værdier på et tydeligt og synligt niveau. 'Hvem er vi, når vi gør det vi gør?' Alle bliver involveret og anerkendt gennem værdierne.

Bonus-metode 2: En kabale metode
De værdifulde adfærdsnormer
Enhver kultur bygger på adfærdsnormer, der er dannet af en gruppe mennesker. Nogle gange, af mennesker, som ikke længere er en del af gruppen. Adfærdsnormerne har en betydning og en værdi, så fællesskabet kan bestå og de hjælper individet med at tilpasse sig i gruppen. Med denne kabale får du mulighed for at opdage de adfærdsnormer, der er en del af gruppens kultur. Du vil også opdage hvilken værdi adfærdsnormerne har. Måske spotter I nogle adfærdsnormer, som trænger til at blive fornyet.

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer