Download gør-det-selv øvelse: Uendelige refleksioner

DKK 75,00  u/Moms

Giv tilladelse til en åben og ærlig kommunikation i teamet

60 refleksionskort. Hvert kort indeholder 2 refleksioner. Der medfølger 3 anvendelsesmetoder. Refleksionskortene leveres som pdf, så du selv kan gemme filen og printe efter behov. Der beregnes ikke forsendelse for denne vare.

Når du og dine deltagere refleksioner med hinanden om arbejdsopgaverne, vil I opnå en større fælles forståelse for betydningen af alles arbejdsindsatser.
Når refleksionerne indeholder værdsættelser, vil det også påvirke jeres tillid til hinanden i samarbejdet. Det bliver nemmere for alle, at kommunikere venligt og konstruktivt i løbet af arbejdsdagen med hinanden og jeres kunder.

Det er ikke nemt for alle, at reflektere åbent overfor sine kolleger. Det kræver øvelse og tillid. Uendelige Refleksioner giver en meningsfuld mulighed for at træne åbenhed i teamet og tillid til hinanden.

Uendelige Refleksioner kan anvendes af alle grupper, som har glæde af en god samtale med hinanden om dagligdagen. Samtidig hjælper alle hinanden med at opdage og fokusere på dét, som har en positiv betydning for den enkelte og for hele gruppen.

Kortene er delt op i 2 kategorier

  • Uendelige daglige refleksioner har fokus på dagen i dag. De kan bruges som afslutning på et møde, en arbejdsdag eller dagen i sin helhed.

  • Uendelige værdsættende refleksioner har fokus på at værdsætte noget eller nogen. De kan bruges på samme måde, som de daglige kort. Men de kan også bruges på andre tidspunkter end ved en afslutning. 

Du modtager 3 anvendelsesmetoder, når du bestiller kortene. Her er et eksempel på en fjerde metode.

Dig, mig og os alle

  • Opdel medarbejderne i mindre grupper (3 til 5)

  • Giv gruppen 4 daglige refleksionskort og 4 værdsættende refleksionskort.

  • Placer først de daglige refleksionskort med teksten op, synligt for alle.

  • En ad gangen vælger medarbejderne, at reflektere højt på ét dagligt refleksionskort. Det kan være valgfrit hvilken af de to refleksioner på kortet, der skal reflekteres over.

  • Når alle har været igennem, placeres de værdsættende refleksionskort med teksten op, synligt for alle.

  • En ad gangen vælger en medarbejder, at reflektere højt på ét værdsættende refleksionskort. Det kan være valgfrit, hvilken af de to refleksioner på kortet, der skal reflekteres over. 

Spørgsmål ved afslutningen af gruppens refleksioner

  • Hvordan oplevede I denne refleksion med hinanden?

  • Hvilken betydning har det, at I er gode til at fortælle dette til hinanden?

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer