Download gør-det-selv øvelse: Sådan afklares værdierne

DKK 75,00  u/Moms

Sådan afklares virksomhedens værdier

To øvelser i én: Brug disse øvelser, når alle i teamet skal blive klogere på værdiord og værdisætninger. Når alle har forstået værdierne vil de også være i stand til at bruge dem i praksis. Fx kan værdien 'Ærlighed' føre til normen 'Sig sandheden'. Så er man aldrig i tvivl, når man pludselig får lyst til at lyve lidt. Adfærdsnormen er meget tydelig: Sig sandheden.

Downloads leveres med et link i din mailboks. Du beregnes IKKE for forsendelse i den endelige faktura.

'Sådan afklares værdierne' består af 2 dele:

'Korte Møder, der 'googler' din hjerne': 56 kort med 2 spørgsmål på hvert kort.

'Samtaleplader, der 'googler' jeres hjerner': 60 spørgsmål fordelt på 10 samtaleplader.

Du kan vælge, at bruge 1 af delene. Du kan også vælge, at bruge de 2 dele sammen. På denne måde bliver  'Korte Møder øvelsen' til en opvarmning forud for ’Samtaleplade-delen’.

Et værdiord, som indgår i virksomhedens værdier, skal forstås af alle og kunne bruges af alle, når de står i en situation eller i en relation. Det er når værdien, manifesteret i en adfærdsnorm, skal tages i brug af en medarbejder, at den skal kunne folde sig ud og bruges i praksis.

Værdiord er ord som bl.a. “Vi skal være modige”. “Vi vil være servicemindede”. “Vores værdi er Respekt”. “Vi udnytter vores potentiale”. Det er ord, som skal beskrive hvem I er og hvad I gør på jeres arbejdsplads.

God fornøjelse med værdierne.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: