Coaching Cubes hjælper coaching processen med 36 spørgsmål

DKK 575,00  u/Moms
  • Køb 2 eller flere til DKK 555,00 pr stk.
  • Køb 5 eller flere til DKK 525,00 pr stk.

Involver personen du coacher - med super gode spørgsmål

6 bløde skum-terninger med hver 6 spørgsmål. Hver farve repræsenterer sit tema og trin i coaching-processen: Handlingsplan, Coaching færdigheder, Målsætning og opfølgning, Forbedring af præstationer, Forhandling og opbygning af tillid samt Prioritering.

Udforsk nye diskussionsområder med Coaching Cubes gennem at anerkende forandringer. Disse terninger rummer positive coaching-spørgsmål og er gode til at fremme samtalerne. En af de mest effektive teknikker til at hjælpe nogen med at udvikle deres egen tænkning er at stille dem spørgsmål. Gode spørgsmål strækker eksisterende tanker, vækker nye tanker, bringer tidligere erfaringer i spil på nuværende dilemmaer, kaster nyt lys på spørgsmålet samt hurtige handlingsplaner. Coaching Cubes består af seks forskelligfarvede, bløde terninger med positive coaching-spørgsmål på. Terningerne er designet til at blive kastet som terninger, hvor hver terning har sit eget tema relateret til coachingprocessen, hvilket genererer tilfældige spørgsmål.

Terningerne er designet til at være alsidige og rummelige. Her er syv forslag til, hvornår og hvordan du kan bruge Coaching Cubes for at føje værdi til din coaching proces:

1) At understøtte coachingprocessen fra start til slut
Terningerne kan bruges til at forme en hel coaching-session fra 'positive aspekter af nuet' med den grønne terning til 'at gå i gang' med den røde terning. Dette vil tage dig gennem PRISMM-coachingprocessen. Alternativt kan terningerne på et hvilket som helst tidspunkt i en samtale bruges hver for sig eller sammen, hvilket fører til et valg af 1-6 spørgsmål ved hvert 'kast'.

2) At lette selvcoaching
Når du vil være din egen coach, så rul en terning og svar på spørgsmålet og rul derpå en anden terning. Gør notater om de tanker og ideer du genererer. Du vil snart opleve et skift i din tankegang, og der vil dukke nye muligheder op.

3) At hjælpe nogen med at slappe af i processen
Måske arbejder du med en person, der finder intensiteten af ​​en-til-en coaching ubehagelig. At bruge terningerne giver dem noget at håndtere og fokusere på, samtidig med at behovet for øjenkontakt mindskes.

4) At fremme ejerskab til processen
Inddrag aktivt den person, du arbejder med. Lad personen selv vælge, hvilke terninger der skal kastes eller spørgsmål at besvare for at tilskynde til aktiv deltagelse og engagement.

5) At støtte 'ligesinds' coaching eller coaching som færdighedstræning
Coaching Cubes tilbyder en øjeblikkelig ressource til mindre erfarne trænere. En af de sværeste coachingfærdigheder er at udvikle nye spørgsmål hurtigt. Ved at bruge Coaching Cubes har deltagerne adgang til 36 nyttige spørgsmål.

6) At få gang i en session igen
Hvis samtalen ender i en blindgyde, så kast alle terningerne, se sammen på de seks spørgsmål som terningerne viser og spørg din klient 'hvilke af disse spørgsmål er du mest tiltrukket af lige nu?' I finder herefter hurtigt tilbage på sporet.

7) At gå videre fra ’Hvorfor gør du ikke?’ og ’ja, men’-samtaler
Selv de mest erfarne coaches bliver ind imellem trukket ind i denne ufrugtbare udveksling. Bryd cyklussen ved at kaste terningerne og stille spørgsmål, der ikke indeholder nogen råd!

 

Passer godt sammen
+
Populær
-20%
DKK 1.980,00  u/Moms
DKK 2.475,00  u/Moms
Du sparer: DKK 495,00
Til gulv eller bord: Gulvmodel ø 150 cm
+
-20%
DKK 300,00  u/Moms
DKK 375,00  u/Moms
Du sparer: DKK 75,00
Thumball: 1 til 2 (ens eller forskellige)
+
-20%
DKK 300,00  u/Moms
DKK 375,00  u/Moms
Du sparer: DKK 75,00
Sprogversion: Engelsk tekst
=
DKK 3.155,00  u/Moms
DKK 3.800,00  u/Moms
Du sparer: DKK 645,00
FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: