Download gør-det-selv øvelse: Gevinst hver gang: Dialog BINGO på jobbet

DKK 75,00  u/Moms

Dialog BINGO er både sjovt og seriøst

Downloads leveres med et link i din mailboks. Du beregnes IKKE for forsendelse i den endelige faktura.

10 Dialog BINGO plader hver med 12 velformulerede, halve sætninger. Én af de 10 BINGO plader er helt blank, så dine deltagere selv kan udfylde felterne i overensstemmelse med din overskrift. Med Dialog BINGO pladerne følger udførlig brugsanvisning med vinderkriterier, metoder, opfølgningsspørgsmål og præmiering. Hele herligheden leveres i Pdf format, så du selv bestemmer, hvilken BINGO plade du vælger og hvilket antal du vil printe.

Dialog BINGO indeholder disse spilleplader:
Ledernes Dialog BINGO plade
Ideernes Dialog BINGO plade
Mødekulturens Dialog BINGO plade
Målingernes Dialog BINGO plade
Kompetencernes Dialog BINGO plade
Samtalernes Dialog BINGO plade
’Lær hinanden at kende’ Dialog BINGO plade
Påskønnelsernes Dialog BINGO plade
Hvor ser du glad ud! Dialog BINGO plade
Den blanke Dialog BINGO plade


www.jobogide.dk DialogBingo

Metode 1
Alle inviteres ud på gulvet og får hver udleveret en BINGO plade og en kuglepen. Alle går i gang med at spørge én kollega ad gangen. De beder kollegaen om at fuldende sætningen og noterer det, samt kollegaens navn eller autograf i feltet. Derefter finder de en ny kollega.

Metode 2
Alle går sammen parvis. Hvert par får udleveret en BINGO plade og en kuglepen. Nu finder de sammen i 2 par. Par nr. 1 beder par nr. 2 om, i fællesskab, at fuldende sætningen. Den fuldendte sætning skrives i feltet på par nr. 1s BINGO plade, sammen med par nr. 2s navne.  Så byttes der, så par nr. 2 beder par nr. 1 fuldende en sætning. Denne fuldendte sætning skrives på par nr. 2s BINGO plade med par nr. 1s navne. Parrene finder nye par og gentager indtil tiden er gået eller, der råbes BINGO.

Metode 3
Alle sætter sig i 3 til 4 mands grupper med 1 BINGO plade og 1 kuglepen. Én ad gangen fuldender I en sætning. Det fuldendte plus navnet skrives i feltet. I skiftes til at give hinanden en sætning og skrive det hele ned i felterne. I forsætter indtil enten alle felter er udfyldt, indtil der råbes BINGO eller indtil tiden er gået.

Metode 4 og 5
Disse to metoder må du have til gode. Når du har lagt Dialog BINGO i indkøbskurven og gennemfører ordren, vil Dialog BINGO i pdf version ankomme, som et link indsat i din ordrebekræftelse.

Værdi og udbytte
Dialog BINGO bearbejder de nye tanker og ideer, så den enkelte deltager går hjem med en praktisk plan for nye indsatser. Fordelene ved at tale om seriøse emner på en legende måde er, at højtideligheden og alvoren ikke bliver dominerende og, at jeres tilgang vil tilskynde til nye opdagelser.

Rigtig god fornøjelse med Dialog BINGO!

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: