Dialoogle Drejebog til processer: Visuel Innovation skaber forretningsresultater

DKK 399,00  u/Moms

Skab forretningsresultater med billeder

Bogen "Visuel Innovation skaber forretningsresultater" er et motiverende koncept, der systematisk fører en gruppe effektivt gennem innovative processer i både korte og lange forløb

Innovation i små og store organisationer. Systematisk opbygget med øvelser. Hard cover, 48 sider. Af Jesper Storm Nørskov og Michael Koefoed.

Visuel Innovation anvender systematisk billeders evne til at nedbryde traditionelle barrierer i tankegang og sprogbrug, sætte kreative tanker i gang og skabe ideer, som derefter sættes i spil i en innovativ proces.

'Visuel Innovation skaber forretningsresultater' er en drejebog til innovative processer i små og store organisationer. Med drejebogens enkle anvisninger kan enhver påtage sig rollen som facilitator og føre en gruppe gennem tre faser:

  • Det kreative lag, hvor ideer blomstrer og udvikles.
  • Det innovative lag, hvor kreative ideer omsættes til faglig, social eller økonomisk nytteværdi.
  • Det iværksættende lag, hvor de gode innovative ideer gøres klar til at blive implementeret i organisationen.

Dialoogle billeder

I en visuel innovationsproces ophæver billedværktøjet Dialoogle de traditionelle organisatoriske hierarkier og stimulerer fordomsfri og ligeværdig nytænkning hos ledere og medarbejdere på alle niveauer. Visuel Innovation er en styrkebaseret tilgang til ledelse. Det bringer både lederes og medarbejderes styrker og ressourcer optimalt i spil, så der kan skabes succeser og vækst, både menneskeligt og forretningsmæssigt.

Ved hjælp af enkle trin-for-trin øvelser og ideer til innovative forløb vækkes en gruppes nysgerrighed, skabertrang og lyst til at tage udfordringer op. I processen vil et væld af nye ideer folde sig ud, som derefter kan raffineres, prioriteres og implementeres.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: