ICEBREAKER spil: Bryd isen på jobbet

DKK 159,20  u/Moms

Bryd isen, lær hinanden at kende og skab nye relationer med ICEBREAKER

Spillet med isbryder spørgsmål er for alle. ICEBREAKER indeholder 100 forskellige spørgsmål på dansk og på engelsk. ICEBREAKER leveres i en eksklusiv, sort æske. Mål: 13,5 x 9,5 x 2,0 cm.

Lær dig selv og andre bedre at kende
ICEBREAKER er et både tankevækkende og underholdende spil, som består af spørgsmål. Du kan lære dig selv at kende, dine kolleger at kende, og dine venner at kende på et dybere plan. Dette sker under afslappende og hyggelige former.

Sådan har du ikke fået den før
Spørgsmålene vil få dig til endnu bedre at forstå, hvem du er, hvad du værdsætter og hvad det er, der giver dig energi og hvad der motiverer dig. Alle spørgsmålene er åbne og emnerne er nogle de fleste kender til. Men som udgangspunkt er spørgsmålene ikke nogen man normalt indleder en samtale med. 

ICEBREAKER er perfekt til at 'bryde isen' på jobbet, på kurset, på kick-off mødet, ved middagen eller hjemme sammen med venner og bekendte. 

Brug ICEBREAKER til at bryde isen og skabe nye relationer samt

  • 1 til 1 samtaler som uformelle spørgsmål, der giver nyt indblik i personen, du taler med.

  • En gruppe af nye personer, der med isbrydende spørgsmål kan lære hinanden bedre at kende og skabe nærvær i relationen til hinanden.

  • En eksisterende gruppe fx afdeling eller projektgruppe, der skal lære hinanden at kende på en uformel måde.

Sådan spilles spillet
I skal være mindst 2 personer, som skiftes til at tage et kort fra bunken. Læs spørgsmålet højt og den, der spørger, svarer selv først. Du skal ikke tænke længe over spørgsmålet, men blot svare kvikt med det, der umiddelbart popper op i dit hoved.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: