FISH! STICKS bog på dansk

DKK 236,00  u/Moms
  • Køb 2 eller flere til DKK 229,00 pr stk.
  • Køb 5 eller flere til DKK 225,00 pr stk.

FISH! dine forandringer

Har du prøvet, at implementere en forandring blot for at opdage, at du nu stod med et projekt, der langsomt mistede nyhedens interesse? FISH! STICKS bogen er skrevet til dig.

Find det
Bogen illustrerer tre hovedforpligtelser for succes: Find DET, vær DET og coach DET. 'DET' er den enkelte medarbejders personlige del af den overordnede vision. Bogen indeholder tydelige og enkle eksempler, som inviterer til forbedring af trivsel, kundetilfredshed og produktivitet - på lang sigt.

Fasthold den gode ånd
Mød Rhonda, som netop har overtaget en lederstlling og nu skal i gang med at bevise, at hun er i stand til at fastholde den gode ånd og de gode resultater i den afdeling, som er begyndt at blive lidt slidt og er ved at falde tilbage til tidligere tiders gamle vaner. 

Gå på restaurant
En dag besøger hun restauranten Takara Too, som altid strutter af en lang kø af og glade kunder. Rhonda indser, at den måde hun selv og medarbejderne skal bevare motivationen på, kan læres på Takara Too og det hold af kokke, tjenere og afryddere, som konstant inspirerer hinanden i alt det de ved om fantastisk kundeservice, om at 'integrere' nye medarbejdere, om at bevare en til alle tider forfriskende tilgang til nye ideer og til stadighed opretholde en høj produktivitet.

Lad bogen gå på omgang
FISH! STICKS bogen kan med fordel gå på omgang i afdelingen. Du kan også give hver medarbejder sit eget eksemplar. Hvis du bruger filmen FISH! og FISH! STICKS og har omsat filosofien til jeres hverdag er bøgerne værdifulde for nye medarbejdere. Brug bøgerne til at skabe ny dialog fx i frokoststuen, ved mødet eller inden I går i gang med et projekt eller blot ønsker mere energi og god trivsel. Alle har deres yndlingsafsnit eller citat. Hvilken side i bogen, er din yndlingsside?

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: