FISH! bordkort - navneskilt og Ros-på-ryggen team gør-det-selv øvelse

DKK 3,50  u/Moms
  • Køb 2 eller flere til DKK 3,25 pr stk.
  • Køb 5 eller flere til DKK 3,00 pr stk.

Så er der ros på ryggen

FISH! bordkort: Karton i format 16 X 25 cm med bukkefals. Bagsiden er blank.

Det inviterende bordkort med de mange muligheder:

Hvad skal barnet hedde?
Giv et til hver af dine deltagere. Kortet kan bruges til flere forskellige ting. Bed deltagerne om at skrive deres navn i den ene fisk. Bed dem herefter vælge og notere en holdning foran navnet, en holdning som kan bruges i dag, fx 'Muntre Mette' eller 'Kærlige Kenneth'.

Snup et notat kort
Brug bagsiden af bordkortet som et notatkort. Bagsiden er hvid og klar til at få jeres fantastiske ideer og tankevækkende notater fanget. Kortet kan foldes sammen som en lille bog. Du kan endda hæfte flere kort sammen, så du har en notatbog med flere sider. Når du er færdig med at notere, kan du skrive overskriften på fisken på den anden side af notaterne. På den måde reflekterer du over dine egne notater og gør dem endnu mere meningsfulde. Du kan endda få en kollega til at hjælpe dig med overskriften. På den måde deler I hinandens ideer og notater.

Send et postkort


Klip bordkortet over. Så får du 2 postkort. Tegn selv stregerne. Skriv dit budskab på forsiden i fisken. Sæt et frimærke på og put det i postkassen. Du kan invitere til jeres FISH! workshop. Du kan også sende en anerkendelse eller en glad hilsen.
Denne idé har vi fået af Tudi Larsen, Københavns Kommune.

 

Ros, anerkendelse, værdsættelse og påskønnelse


 

Bagsiden af kortet kan også bruges til øvelsen ’Ros på ryggen’. Se billedet og lad dig inspirere til, hvordan øvelsen gennemføres. Se beskrivelsen af øvelsen i på side 64 i FISH! guiden.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: