Download gør-det-selv øvelse: Spil TEAM Jeopardy

DKK 75,00  u/Moms

Pep og høj energi til dit møde

Downloads leveres med et link i din mailboks. Du beregnes IKKE for forsendelse i den endelige faktura.

På en involverende og sjov måde kan du peppe din workshop, dit ugemøde eller dit afdelingsseminar op. Det handler alt sammen om jeres værdier og relationer. Team Jeopardy er samtidig en måde at komme i gang med at tale om det, der betyder mest for jer.


Del deltagerne op i grupper á 3 til 5 personer. Hver gruppe udstyres med en klokke eller et lydafgivende instrument. Den gruppe, der først giver lyd med klokken og svarer fyldestgørende på start-spørgsmålet må begynde.

Team Jeopardy består af
1 stk. Spillelederens papir (print i A4)
1 stk. Pointtavle (print i A3)
1 stk. De 2 spilleregler (print i A3)

Hurtigst på klokken
Når en gruppe svarer fyldestgørende, noteres gruppens svar og nummer i pointfeltet på Pointtavlen. Svaret fra gruppen er kun fyldestgørende, hvis alle gruppedeltagere har bidraget til gruppens svar. Dette betyder, at der ikke kan ringes på klokken, før der er enighed i gruppen om svaret. Hvis gruppen ikke svarer fyldestgørende, går retten til at svare videre til den gruppe, som herefter er hurtigst på klokken. Tallene på det store papir er både sværhedsgrad og point.

Præmier
Når alle 12 spørgsmål er besvaret kan stillingen gøres op og vinderholdet kåres. Alle grupper bør modtage en præmie, vindergruppen dog den største.

Variationer
Formuler selv andre kategorier og dit eget ’Spillelederens papir’. Team Jeopardy er en legende måde at involvere alle i at beskæftige sig med virksomhedens eller afdelingens værdier. Når spillet er slut råder I over en række formuleringer, som definerer og forklarer jeres værdier endnu skarpere.

Foreslået samlet spilletid: 45 til 60 minutter.

God fornøjelse!

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer