FISH! Pete aborre - verdens sødeste tøjfisk, der både kan kastes og minde enhver om vigtigheden af nærvær, leg, vælg din holdning og gør dem glade

DKK 127,20  u/Moms
  • Køb 10 eller flere til DKK 119,20 pr stk.
  • Køb 50 eller flere til DKK 111,20 pr stk.
  • Køb 100 eller flere til DKK 95,20 pr stk.

Fisken flyver til ...

Lille Pete tøjfisken: 21 cm lang tøjfisk i løs vægt. Vi opdagede Pete i en gavebutik i Californien (en sand historie). Han var ikke videre snakkesalig men han fik os til at smile. Vi tilbød ham jobbet som officiel maskot for FISH! filosofien. Pete elsker at ligge på skriveborde og computere og fremvise sit stilfulde vaskemærke frem, hvor de fire FISH! praksisser fremgår, så du ikke glemmer dem. Pete kan også leveres i pakker á 4, hvor han er sammen med sin bror og to søstre. De hedder alle sammen Pete. Det er sådan et familienavn.

Skab synlig glæde hos dine deltagere
Tøjfisken kan blive en værdifuld hjælper, når du introducerer FISH! filosofien. Og der er uendelig mange måder, at give den videre på. Fisken er påsyet et lille vaskemærke med de 4 principper påtrykt. Det er nemlig meget vigtigt, at fisken kastes mindst 5 gange dagligt for virkelig at føle sig hjemme. Den lille fisk svømmer i farverne gul, orange, lilla og blå.

Brug fisken
Fisken kan bruges som en talking stick i præsentationsrunden eller i den afsluttende runde om dagens udbytte. Den kan være et symbol for  'kunden'  og på den måde deltage i mødet eller den kan være en pausefisk. Den som tager fisken i hænderne bestemmer, hvor længe deltagerne får lov til at tænke i fred og ro. Eller den kan ... 

Ude i naturen er fisk fantastiske til at svømme i formation. De evner at holde sammen og beskytte sig mod rovfisk. Når én fisk i stimen fornemmer en fare og svømmer i en ny retning, er alle lynhurtige til at følge med. Nogle fiskearter mister deres farve, når de holdes isoleret i en fiskebowle. Farverne kommer igen, så snart fisken får godt selskab af en anden fisk.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: