Download gør-det-selv øvelse: 117 gode grunde til at holde et møde

DKK 75,00  u/Moms

Pas på: Teamet holder møde

Download leveres med et link i din mailboks. Du bliver ikke beregnet for forsendelse på denne vare.

Hvad er pointen?
Vi har alle prøvet at deltage i et møde. Vi mødes om fredagen. Vi mødes for at tjekke op. Vi mødes på halvvejen. Vi mødes for at kick-off'e. Vi har alle så travlt med at møde hinanden, så det er let at overse en eller to af de virkelig gode grunde til at have et godt møde.

Afdelingsmødet
Lad os fokusere på afdelingsmødet. Det er den regelmæssige, ugentlige legeplads med den store sociale funktion, hvor alle har en god chance for at få et nærmere kig på hinanden. Uden disse møder vil den enkelte have ringe forbindelse med virksomheden. Tænk på gruppefølelse, holdånd, den enkeltes positionering, engagement, den synlige leder og den meget vigtige status.

Når man taler alle om de ting, du bliver bedre til, vil I alle indse, at alle bliver bedre. Her er 3 måder at bruge de 117 gode grunde:

Den første måde: 7 korte møder
Udskriv filen ´117 gode grunde ...´ med 4 sider pr. A4 ark. Skær dem ud i 4 kort og placer alle 117 (eller de mest relevante) på din mødebord.
Når dine deltagere er ankommet bede du alle om at vælge et kort, som han eller hun mener rummer det bedste råd til sig selv og de øvrige deltagere.
Nu beder du alle om at rejse sig komme ud på gulvet. Tal nu sammen to og to i 30 sekunder om meningen med det kort I hver især står med.
Hvert par kan have et kort møde på ialt 60 sekunder.
Når mødet er slut bytter parret kort indbyrdes og går videre til det næste korte møde med en ny kollega.
Lad hver deltager holde 7 korte møder. Efter disse 7 korte møder bede du alle om at sætte sig igen.
Hvad opdagede dine deltagere? Skriv de idéer ned, som du ønsker at fokusere på.

Den anden måde: 3 bunker
Print, klip og placer alle 117 kort (eller de mest relevante) på dit mødebord. Når dine deltagere er ankommet beder du dem om i par eller grupper at prioritere kortene. Foreslå 3 bunker: MERE AF DET, INGEN ÆNDRINGER, MINDRE AF DET. Når deltagerne har sorteret kortene kan de prøve at fokusere på kortene i bunken MERE AF DET. Fortæl dem, at de har 20 minutter til øvelsen. Efter øvelsen kan du bede alle om at sætte sig ned igen. Hvad opdagede dine deltagere? Skriv ideerne ned, som du og teamet ønsker at gør mere ved.

Den tredje måde: Hatten på skrå
Print, klip og placer alle 117 kort (eller de mest relevante) i en hat. Placer hatten på mødebordet og bed deltagerne om i tilfældig rækkefølge trække et kort og derefter foretage en 3 minutters salgstale til fordel for ideen på kortet. Bed nu halvdelen af deltagerne om at bakke ideen op og den anden halvdel om at modsætte sig ideen. Hvilke opdagelser gjorde de to grupper? Skriv de ideer, som du og teamet ønsker at fokusere på.

 

Passer godt sammen
+
-20%
DKK 300,00  u/Moms
DKK 375,00  u/Moms
Du sparer: DKK 75,00
Thumball: 1 til 2 (ens eller forskellige)
+
-20%
DKK 236,16  u/Moms
DKK 295,20  u/Moms
Du sparer: DKK 59,04
Sprogversion: English
+
-20%
DKK 60,00  u/Moms
DKK 75,00  u/Moms
Du sparer: DKK 15,00
=
DKK 671,16  u/Moms
DKK 820,20  u/Moms
Du sparer: DKK 149,04
FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer