Live speaker: Book Laura Goodrich

Ring for pris
+45 71 92 55 63

Jeg ønsker et uforpligtende møde Jeg vil kontaktes om priser

Book Laura Goodrich live

Laura Goodrich er en internationalt anerkendt ekspert på arbejdsplads dynamik og relationer. Hun har 25 års professionel erhvervserfaring; tolv år har hun brugt som underviser, træner, coach, konsulent, og foredragsholder.

Om Laura Goodrich
Lauras ekspertise er coaching af ledere, teams og virksomheder gennem perioder med forandring og omstilling.

Laura er forfatter af bogen og uddannelsesprogrammet Seeing Red Cars. Hun er også vært i et nationalt radioprogram, hvor hun deler historier om ekstraordinære mennesker. Hun har en universitetsgrad i undervisning og organisationsudvikling fra University of Minnesota, er medlem af International Coach Federation, og har taget coaching uddannelser fra både Corporate Coach University og Coaches Training Institute.

En kraftfuld og medrivende foredragsholder
Laura er anerkendt som en kraftfuld og medrivende foredragsholder. Hendes viden om arbejdsplads dynamik kombineret med hendes oprigtighed, optimistiske personlighed og evne til at kommunikere gør hendes præsentationer praktiske, motiverende og mindeværdige.

Kraftfuld og positiv indvirkning
Laura er medejer af On Impact Productions som har specialiseret sig i at producere videoeprogrammer, dokumentarfilm, tv og multimedieindhold for at skabe vedvarende forandring og læring. 

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: