Live speaker: Book John Christensen

Ring for pris
+45 71 92 55 63

Jeg ønsker et uforpligtende møde Jeg vil kontaktes om priser

Book John Christensen live

John Christensen, filmskaber og CEO for Charthouse Learning, søgte efter en måde at inspirere ledere og medarbejdere på, så de kunne leve og arbejde med passion. På en af sine mange rejser stødte John på en lille fiskeforretning.

Han så en hel masse utrolig og elektrisk atmosfære og nogle fiskehandlere, der nød deres arbejde og interagerede med kunderne. John siger 'Jeg ønskede det, som disse fiskehandlere havde ... Jeg ønskede, at inspirere folk til at leve deres liv og arbejde helhjertet, med et formål, og samtidig have det sjovt. Jeg så, hvordan denne passion ville være noget, som andre virksomheder også ønskede sig.'

Lidenskabelig, engageret og frihedssøgende
Dette indledende besøg skabte den oprindelige FISH! film, som førte til FISH! filosofien. Hvad John ikke anede var, at FISH! ville blive et globalt fænomen. FISH! omfatter i dag produkter og services, der skaber et fælles sprog til mennesker, der er passionerede, engagerede og har frihed til at genskabe virksomhedens vision.

John skaber stadig visionen om at inspirere mennesker og virksomheder, finde helheder og ånden i arbejdet. 'Når du finder en helhed og en ånd i arbejdet, så vil kreativitet og kvalitet trives.' - siger han.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: