Live speaker: Book Deena Ebbert

Ring for pris
+45 71 92 55 63

Jeg ønsker et uforpligtende møde Jeg vil kontaktes om priser

Book Deena Ebbert LIVE

Indsigtsfuld, intuitiv og med en evne til at finde sjov og glæde i verden omkring os. Deena Ebbert vil inspirere dig og alle dine medarbejdere til at påbegynde jeres helt egen holdnings epidemi.

Deena er gennemsyret af en passion for præstation i alle livets aspekter, både som tidligere professionel operasanger og fastansat medlem af det private USA. Deena er en naturlig leder. I 15 år var hun efterspurgt af industriens ledere i tider med uro og forandring.

Fra innovative, højteknologiske, nystartede virksomheder til Fortune 500 kraftcentre, Deena har opbygget et ry ved at skabe vindende miljøer, hvor de mest effektive hold blomstrer. Hendes positive indvirkning på medarbejdernes produktivitet har givet hende 14 prestigefyldte lederskabs priser. Hun har et vittigt, skævt og realistisk perspektiv på et utal af måder at styrke og motivere teams gennem medfølelse og tillid.

Energiske, forenede og profitable virksomheder
Deena er en mester i at afsløre essensen af ​​en situation. Hun er samtidig gennemsyret af FISH! filosofien på fuld tid. Hun besidder en ustoppelig kraft i nye måder at komme tæt på arbejdspladsen på. Deena udforsker styrken i den personlige ansvarlighed og den synergi, der udspringer af engagementet og åbner vores ubegrænsede potentiale.

Et fælles sprog for succes
Med dynamiske og dybtfølte præsentationer har Deena inspireret virksomheder som Alzheimers Association, Boston Public Schools, Boys & Girls Clubs of America, Harley-Davidson, Hilton Hotels, John Deere, Johnson & Johnson, Merck Pharmaceuticals, Microsoft, Plaza Medical Center og Wachovia. Deena inviterer os til at se vores arbejde som et redskab til at gøre vores liv fuldstændigt og bruge FISH! filosofien til at opbygge et fælles sprog for succes. 

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: