Download gør-det-selv øvelse: Møde Time OUT: Bordet rundt med en øvelse og en film

DKK 75,00  u/Moms

Møde aktivitet: Bordet rundt med film og handout

Downloads leveres med et link i din mailboks. Der beregnes IKKE for forsendelse i den endelige faktura.

’Bordet-rundt’ runder kan varieres på mange måder. Prøv at involvere dine mødedeltagere? Vis filmen, omdel handoutet og bed dine deltagere om at skrive en ide i den første sky. Lad herefter papirerne cirkulere til næste mødedeltager og gentag med flere ideer. På denne måde når hver enkelt at notere lige så mange ideer, som der er papirer. Udpeg evt. en til at være leder af ’bordet-rundt’ mødepunktet og lad vedkommende vælge 1 af ideerne til jeres aktuelle møde. Ved næste møde kan I vælge en ny ’bordet-rundt’ leder med udgangspunkt i de samme ideer.


Når dine deltagere er mindre forberedte
Første gang du introducerer en øvelse kan du bede dine deltagere om at arbejde sammen i par. Så er de to om at finde på de nye ideer.

Når dine deltagere er en netværksgruppe
En netværksgruppe har ofte en ’bordet-rundt’ runde. Dem kan du også lade tale sammen i par. Når A og B har talt sammen ved de første skyer, så lad B og C tale sammen ved de næste skyer - og så fremdeles.

Når der er behov for lidt fysik
Bed dine deltagere om at komme ud på gulvet og mødes i par. Parret fylder ideer i begge deltageres skyer. Når dette er gjort, går de begge videre og møder nye deltagere.

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer