Download gør-det-selv øvelse: SNIP SNAP møde

DKK 75,00  u/Moms

Tal om 'det' på en sjov måde

Bemærk: Der beregnes ikke forsendelse.

Download 'Snip Snap': Du har leget med den som barn. Nu kan du bruge den til at sætte gang i oprigtige og intense samtaler om fx jeres service, jeres samarbejde, jeres møder, jeres måde at lede på. Læg 'varen' i din kurv og køb den på normal vis. Herefter vil du automatisk modtage en pdf i din mail-boks.

2 versioner
Snip Snappen leveres i en version med 8 spørgsmål og i en version uden spørgsmål. Snip Snappen er forsynet med instruktion.

Snip Snap - nu også med instruktionsfilm
Se først den lille film. Køb herefter et download af Snip Snappen. I løbet af få sekunder vil du modtage en bekræftelse i din mailboks. Tryk på linket, åben filen og gem den på din computer. Nu kan du printe dit antal.

2 Snip Snapper
Der følger 2 Snip Snapper i din ordrebekræftelse. Vælg den tomme Snip Snap eller den med 8 GØR DEM GLADE spørgsmål. Når du bruger Snip Snap versionen uden spørgsmål, skal du først bede deltagerne om at formulere de spørgsmål, som de finder mest relevante og interessante og mest passende for jeres udvikling.

Den verdensberømte Snip Snap
I Danmark kender vi den alle. Den har heddet meget forskelligt, fra egn til egn. Nogle kalder den Flip Flap. Nogle kalder den Nap i Næse. Nogle kalder den for Snip Snap. I Sverige kaldes den for Loppa, fordi den er så spids, så den kan fange en loppe. Hvad hedder den, der hvor du bruger den?

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer