Populær

Gør-det-selv: Team Pakke med 4 sæt dialog kort - ialt 160 spørgsmål og et samtale reb

DKK 675,00  u/Moms

Aktiver hele teamet i forfølgelsen af verdensklasse

160 spørgsmål, flere metoder og et reb til undersøgelse og vurdering af jeres emne.

Bestil enten engelsk version eller dansk version.

Prøv at forestille dig, at I skal tale om teamets arbejdsglæde. Så udvælger du i forvejen de spørgsmål du finder aktuelle. Det kan både være forandringsspørgsmål, team spørgsmål, arbejdsglæde spørgsmål og ledelses spørgsmål.

Bland spørgsmålene grundigt og uddel 1 af hvert til hver deltager. Nu er det op til hver enkelt deltager at undersøge, hvad andre i gruppen tænker og mener om spørgsmålene og indsamle interessante og nye og kloge vinkler.

Lyt og tal med stærke spørgsmål om anerkendelse, ledelse, samarbejde, vækst, udvikling. Der er næsten ikke det emne som disse kort dækker. 

3 SJOVE OG SERIØSE METODER

Den første metode: Korte møder

Bed alle dine deltagere komme ud på gulvet eller græsset. Omdel 1 tilfældigt kort til hver deltager og bed dem mødes to og to hvor først den ene stiller sit spørgsmål til den anden (som svarer) hvorefter den anden stiller sit spørgsmål til den ene (som svarer). Herefter bytter de to kort og kan nu finde en ny partner hvor metoden gentages. Bed dem strække armen med spørgsmålet i vejret, når de er ledige til nye partnere. Efter ca. 7 runder kan du høre om talestrømmen daler en smule og du kan stoppe øvelsen og prøve at samle op. Lad os sammen notere de 10 vigtigste ting I hørte blive sagt! 

Den anden metode: To mod en

Bed alle dine deltagere komme ud på gulvet eller græsset. Bed dem finde sammen i trioer med nogenlunde samme skotyper. Omdel 3 tilfældige kort til hver trio og forklar, at de to nu skal interviewe den tredje. De to vælger hvilke spørgsmål der skal stilles og i hvilken rækkefølge. Den tredje må svare efter bedste evne. De to som spørger skal lægge godt mærke til svarene. Svarene skal helt sikkert bruges efter øvelsen. Mødelederen samler svarene ind efter 10 minutter. 

Den tredje metode: Alle med alle

Bed alle dine deltagere komme ud på gulvet eller græsset. Omdel 1 tilfældigt spørgsmåls-kort til hver og bed dem om at stille spørgsmålet højt til resten af gruppen, som forfiner, twister, vender, forstærker spørgsmålet og sender det retur til spørgeren, som nu får lov at besvarer på 3 forskellige måder. Svarene samles op af mødelederen og bruges konstruktivt efterfølgende.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: