10 styks pakke med UPTION spil til stærk styk pris til mange gør-det-selv øvelser

DKK 2.361,60  u/Moms

Pakke med 10 sæt Uptions dialogkort

Få dit team til at fokusere, reflektere og korrigere. Hvert sæt består af 36 til 44 danske spørgsmål inkl. 3 måder, at anvende dem på.

SE DE 10 PRODUKTER NEDENFOR OG  BESTIL PAKKEN.


En fritflydende strøm af meninger mellem mennesker
Dialogen er en forudsætning for at skabe resultater, hvad enten man arbejder med individet, teamet eller organisationen som helhed. Brug UPTIONS Dialogkort som grundlag for dialogen i teamet og skab øget dynamik, nye indsigter og en fælles dagsorden.


Eksempler på spørgsmål:
Hvordan skaber vi fx endnu bedre resultater?
Hvordan sikrer vi et endnu bedre samarbejde?


VAREFAKTA

 • Kan anvendes uden forberedelse.

 • Områder du kan forvente at italesætte og forbedre: Samarbejdet, trivslen, motivationen.

 • Hvornår kan kortene anvendes?: På mødet, hvor arbejdslysten, moralen og adfærden er sat på dagsordenen og hvor I ønsker at finde konkrete forslag til forbedringer.

 • Tidsforbrug: 10 - 60 minutter.

 • Spørgsmålene kan bruges mange gange.

 • Antal deltagere: 2 - 30 personer.

 

Pakken indeholder:

 1. Business Uption Game: Business Development and Growth
 2. Change Uption
 3. Conflict Uption
 4. Creative Uption
 5. Culture Uption
 6. Lean Uption
 7. Leadership Uption
 8. Meet Uption
 9. Positive Energy
 10. Service Uption

 

3 SJOVE OG SERIØSE METODER

Den første metode: Korte møder

Bed alle dine deltagere komme ud på gulvet eller græsset. Omdel 1 tilfældigt kort til hver deltager og bed dem mødes to og to hvor først den ene stiller sit spørgsmål til den anden (som svarer) hvorefter den anden stiller sit spørgsmål til den ene (som svarer). Herefter bytter de to kort og kan nu finde en ny partner hvor metoden gentages. Bed dem strække armen med spørgsmålet i vejret, når de er ledige til nye partnere. Efter ca. 7 runder kan du høre om talestrømmen daler en smule og du kan stoppe øvelsen og prøve at samle op. Lad os sammen notere de 10 vigtigste ting I hørte blive sagt! 

Den anden metode: To mod en

Bed alle dine deltagere komme ud på gulvet eller græsset. Bed dem finde sammen i trioer med nogenlunde samme skotyper. Omdel 3 tilfældige kort til hver trio og forklar, at de to nu skal interviewe den tredje. De to vælger hvilke spørgsmål der skal stilles og i hvilken rækkefølge. Den tredje må svare efter bedste evne. De to som spørger skal lægge godt mærke til svarene. Svarene skal helt sikkert bruges efter øvelsen. Mødelederen samler svarene ind efter 10 minutter. 

Den tredje metode: Alle med alle

Bed alle dine deltagere komme ud på gulvet eller græsset. Omdel 1 tilfældigt spørgsmåls-kort til hver og bed dem om at stille spørgsmålet højt til resten af gruppen, som forfiner, twister, vender, forstærker spørgsmålet og sender det retur til spørgeren, som nu får lov at besvarer på 3 forskellige måder. Svarene samles op af mødelederen og bruges konstruktivt efterfølgende.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: