KOOSH bold

DKK 47,20  u/Moms
  • Køb 2 eller flere til DKK 45,00 pr stk.
  • Køb 5 eller flere til DKK 43,00 pr stk.

Kram KOOSH bolden

KOOSH bolden er flerfarvet og måler ca. 7,5 cm.

Når fingrene har noget at 'arbejde' med lytter vi bedre. Det kan være at doodle på et stykke papir, bøje en clips eller rulle en serviet. Med Koosh bolden bliver fingrene stimuleret og du opnår en bedre koncentration og lytteevne. 

Koosh bolden er et sjovt møde-gadget at have med til mødet, foredraget eller kurset. Du kan også bare have den liggende på dit skrivebord og nulre den, når du har behov for det. Fx under en telefonsamtale.

Metode 1: Medbring nogle KOOSH bolde, fortæl om dem og indled dermed kurset eller mødet med en snak om koncentration og lytning. Hvad har den enkelte brug for og hvordan kan I hjælpe hinanden? Der er sikkert nogen, som gerne vil låne en af dine KOOSH bolde.

Metode 2: Giv hver deltager en KOOSH bold, som en del af kursusmaterialet. 

Metode 3: Brug KOOSH bolden aktivt, som en talking stick. Sid eller stå i en cirkel og kast KOOSH bolden på skift til hinanden og lad på den måde deltagerne komme til orde. Det kan være ved en præsentationsrunde eller en evaluerende runde. 

Metode 4: Stå i en rundkreds og kast bolden i en passende rytme rundt i kredsen. Hver gang den gribes, skal griberen sige noget i forhold til emnet I drøfter. Fx en ide eller en værdi. 

Metode 5: Din egen metode.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: