Download gør-det-selv øvelse: Bordet Rundt: Et Udviklings Eventyr

DKK 75,00  u/Moms

Bordet rundt med et eventyr om fremtiden

Download: 'Et Udviklings Eventyr': Læg 'varen' i din kurv og køb den på normal vis. Herefter vil du automatisk modtage en pdf i din mail-boks, lige til at printe. Du modtager både den danske og den engelske udgave.

Et involverede eventyr, hvor dine deltagere er forfattere
De 10 linjer er halve, så I drejer historien hen, hvor I ønsker. Til slut vil I opdage noget, som I kan fejre.

Én metode: Eventyr for to
Giv et eksemplar af Udviklings Eventyret til hver anden deltager på jeres afdelingsmøde. Bed dine deltagere om at sætte sig sammen parvis og fuldende eventyret. Du kan fx bede dem fokusere på jeres samarbejde, de resultater I har opnået i år, jeres kreativitet, jeres trivsel. Hør nu alle historier – ’en mellem hvert punkt på dagsordenen. Fortæl hinanden, hvad I opdagede.

En anden metode: Eventyr for én
Som leder af  jeres ugentlige afdelingsmøde ved du, hvilke emner I skal igennem på mødet. Efter hvert emne giver du Udviklings Eventyret til en deltager og beder hende eller ham om at læse eventyret op i forhold til det mødepunkt I netop har gennemgået. Fortæl hinanden, hvad I opdagede.

En tredje metode: Eventyr for alle om bordet
I snupper en linje hver. Du starter. Giv papiret videre. Gør det spontant og ufarligt. Man må godt bruge tid på at tænke, før man åbner munden. Det er OK at sige noget I ikke plejer at sige højt ved mødebordet.

God fornøjelse med jeres eventyr og jeres fremtid.

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: