CITATspil - gør-det-selv kort og metoder til mange involverende øvelser

DKK 375,00  u/Moms
  • Køb 2 eller flere til DKK 350,00 pr stk.
  • Køb 5 eller flere til DKK 325,00 pr stk.

Sig det med et citat

Citatspillet: Spillet består af 144 velformulerede citater på hvert sit kort. På bagsiden af hvert kort er der et spørgsmål, som er relevant for citatet. Spilleguiden indeholder 5 metoder. Citaterne er opdelt i 6 kategorier: Ledelse, kommunikation, meningsfuldhed, forandring, personlig udvikling og relationer. Spillet kan bestilles enten i en dansk udgave eller i en engelsk-sproget udgave.

Et godt citat kan skabe en virkelig god samtale
Citaterne er forunderlige, finurlige, skæve og alvorlige. Citaterne kan med få ord beskrive en situation i en slagkraftig sætning. Citaterne giver stof til eftertanke og det er her den gode dialog opstår.

Tilladelse til at tale
Med Citatspillet får deltagerne en tilladelse til at sige noget, der har betydning i forhold til den aktuelle overskrift. Citatet og spørgsmålet er en hjælp for den enkelte til, at formulere flere velvalgte, personlige og passende ord. Citaterne åbner dermed op for en større mening, som alle kan finde en plads i.

Indled mødet, dagen eller kurset med disse citater. Der er uendelig mange måder, at bruge dem på.

Når du bestiller Citatspillet vil du modtage 2 bonus-metoder: 
Du modtager dem i en pdf sammen med ordrebekræftelsen.

Bonus-metode 1: Den energiske metode
Læs, tænk og svar
Få alle deltagerne i gang ved mødets start med at tale med hinanden. Der opstår en naturlig, god energi og tankerne bliver sat på arbejde. Det bliver nemmere for deltagerne, at involvere sig i resten af mødet. 

Bonus-metode 2: En kabale metode
Din citat kalender
Nu kan du samle din egen citat kalender med citater, som du finder inspirerende og sjove. Hurtigt og enkelt får du også mulighed for, at invitere kollegerne til nogle gode samtaler.

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: