Hånd i skum

DKK 39,20  u/Moms

Brug den sjove, gule huske hånd

Huske Hånden: Højde: 11 cm. Bredde: 7,5 cm.
 
Hjælp dine deltagere til at huske budskaberne og de gode ideer. Bed den enkelte om at 'logge' det bedste, det vigtigste eller en kommende opgave på denne sjove, gule huske hånd.

Metode 1: Alle har deres egen huske hånd, som de får udleveret på mødet eller kurset. De går hjem med deres refleksioner, synlige for dem selv og for andre.

Metode 2: Alle har deres egen huske hånd til en aftalt møderække. De medbringer den samme hånd hver gang og udfylder lidt ad gangen. Hånden kan på denne måde også bruges som en 'siden sidst' øvelse.

Metode 3: Mødet eller kurset har 1 hånd, som alle deltagerne bidrager til at udfylde. Ved mødestart: Hvad vil vi opnå? Her bruges huske hånden, som en reminder undervejs i mødet. Ved mødeslut: Hvad vil vi fremover? Her kan huske hånden tages frem efter en aftalt periode og bruges til at evaluere ud fra.

Metode 4: Konsulentens egen evaluerings hånd. Giv dine deltagere en hånd ved slutningen af dit kursus. Bed dem fx om at skrive hvad de lærte på dit kursus? Du kan vælge at beholde hånden for at udvikle dit kursus. Du kan også give den til den person, som bestilte dig til opgaven.

Metode 5: Din egen metode.

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: