Personaledag: En FISH! invitation til samarbejdet

Pris fra
DKK 12.975,00  u/Moms

Invitation til FISH!

En temadag for teamet eller hele virksomheden kan have mange formål. Nogle ønsker sig en god dag, hvor I lærer hinanden bedre at kende. Andre ønsker inspiration til nye måder at samarbejde på. Andre igen ønsker at udvikle forretningen. Og så er der dem, der ønsker at tilføre hverdagen mere energi, mere viden og mere motivation. Kurset tilbydes kun som internt kursus.

Overskrifterne er også forskellige. De kan formuleres ud fra:

Samarbejdet: Når relationerne skal styrkes og energien skal være lige der, hvor I ønsker den.
Den gode dag: Når I ønsker en god fælles oplevelse og vil møde hinanden på en anderledes måde.
Det psykiske arbejdsmiljø: Når I ønsker hjælp til jeres måde at være sammen på i hverdagen.
Forandringen: Når I må sadle om og finde nye måder, at organisere jer på.
Verdensklasse: Vælg at tilføje ordet til jeres firmanavn eller i jeres nye motto.

Dagen, der tager udgangspunkt i FISH! filosofien, kan indeholde:

Se det
Vi letter med høj energi med kurs mod en meget berømt fiskeforretning i Seattle.

Prøv det
Filosofiens principper bliver foldet ud i ord og forskellige prøvelser. Alle bliver involveret i at prøve og i at praktisere de 4 principper: Leg, Gør dem glade, Vær nærværende og Vælg din holdning. I vil møde hinanden på kryds og tværs, grine sammen og tænke nye tanker om jeres fælles hverdag.

Gør det
Med denne inviterende introduktion, vil I blive inspireret til at skabe mere energi og nye handlinger i dagligdagen, til glæde for alle omkring jer.

Hold liv i det
Hvad gør I fra i morgen? Hvad skal disse nye indsigter forny eller genskabe? Hvad ønsker I mere af? Hvad ønsker I mindre af? Hvordan vil I gøre DET synligt? Hvordan vil I VÆRE det? Hvordan vil I FEJRE det?
Metoderne er enkle og involverende. FISH! samler alle funktionsniveauer og alle lærer det samme sprog. Herfra er det bare nemt, sjovt og meningsfyldt, at forholde sig til en fælles hverdag, trods forskellige arbejdsopgaver og ansvar.

Skal vi mødes
Du kan trygt lægge en Tema Dag i indkøbskurven. Først skal vi se hinanden an. Vi skal afstemme forventningerne og have klarlagt jeres behov og ønsker. Bemærk at priserne for en workshop er
vejledende. Jeres behov kan være forskelligt for vores 3 muligheder.  Kontakt os her, ring på telefon +45 71 92 55 63 eller via KONTAKT

De angivne priser er vejledende med deltagerantal fra 5 til 50 og er ekskl. materialer. Prisen er gældende for en personale-dag på dansk i Danmark.

 

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: