Getting ACQUAINTED billedkort til en gør-det-selv lær-hinanden-at-kende team øvelse

DKK 375,00  u/Moms

Lær hinanden at kende i teamet

Kortspil med 56 farvede kort. Leveres med en instruktion til seks spillemetoder. Dette spil er på engelsk.

Formålet med dette spil er at lære andre mennesker at kende på nogle uventede måder. At lære hinanden at kende i en gruppe på en behagelig og indbydende måde er meget stimulerende. Selvom I allerede kender hinanden, kan spillet medvirke til at alle opdager nye ting og lærer hinanden endnu bedre at kende.

Spillet består af 56 kort, hver med et spørgsmål og et tilhørende billede. Billederne er humoristiske, indbydende og stimulerende. Ved at matche et spørgsmål til et billede bliver du mere involveret i spørgsmålet, og din kreativitet vil blive stimuleret. Dette giver dig mulighed for nemt at finde et matchende svar på det aktuelle spørgsmål.

Spørgsmålene er opdelt i seks kategorier:
ungdom og fortid
karakter og interesser
adfærd og dagligdag
motivation og inspiration
arbejde og karriere, og
ønsker og fremtid.

Du kan identificere kategorien ved prikkens farve i starten af ​​spørgsmålet. Ved at vælge kort fra alle seks kategorier kan du få et bredere billede af de personer, du spiller med. En anden mulighed er kun at bruge et begrænset antal kategorier.

Spillet kan bruges i en række forskellige situationer for at lære hinanden at kende (bedre) - for eksempel i en gruppe eller et team, men også i din omgangskreds. Andre muligheder er at bruge spillet som icebreaker eller at give hinanden komplimenter eller at anvende det i store grupper fx ved en reception.

Forfattere
Peter Gerrickens og Marijke Verstege.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: