Download gør-det-selv workshop: ‘Tryg på job’

DKK 75,00  u/Moms

Gør-det-selv intern workshop om ‘Tryg på job’

Designet af Michael Meinhardt © LEADERS WAREHOUSE 2022

Når du er på job, er til en fritidsaktivitet, er hos familie og venner eller et sted, hvor du skal virke med flere mennesker, så er det altafgørende, at der hersker en tryghed for, at ordene der bliver sagt og kropssproget der bliver vist ikke skaber frygt, men derimod en psykologisk sikkerhed = tryghed.

Det er vigtigt, at vi mennesker kan være sammen og virke i en praktisk harmoni. Så tør alle sige, hvad de mener, synes, tænker og føler. Alt sammen til gavn for vores liv og vores udvikling og de sager vi arbejder med og de løsninger vi prøver at finde.

Afhold jeres egen interne workshop: Tal, undersøg og beslut

Den bedste teknologi der findes er, at tale om tingene. Tal om frygt. Tal om krænkelse. Tal om mobning. Så forstår alle det hele meget bedre. Vi får lyttet til hinanden. Vi får undersøgt indhold og bestanddele. Vi kommer tættere på ordene og deres effekt. Og herfra kan man på et højere oplyst grundlag beslutte, hvordan man reagerer fremover og hvilke handlinger, der skal følge.

GUIDE TIL LEDEREN

‘Tryg på job’ er en gør-det-selv workshop. Den består af en guide til lederen med  

  • baggrundsinformationer
  • en plan for workshoppen 
  • icebreaker spørgsmål
  • spørgsmål, der går i dybden, samt 
  • et oplæg til vedligeholdelse af aftalerne. 

Samlet tidsforbrug: 60 til 90 minutter. 

Vi er alle forskellige

Vi er tykke, tynde, høje, lave, intelligente, uintelligente, blåøjede, grønøjede, kalveknæede, hjulbenede, handicappede, læspende, bumsede, langhårede, skaldede, fregnede, tandløse, skeløjede, smalskuldrede, muskuløse, haltende, stammende og meget, meget mere. Men det gør ingen af os mindre ligeværdige. Alle kan vi virke sammen og bidrage til opgaverne og virksomhedens udvikling. Vi skal alle kunne møde op på jobbet uden at frygte overgreb og mobning fra kolleger og ledere.

Gør 'tryghed på jobbet' til en sag som I taler om. Gør arbejdspladsen harmonisk.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: