Download gør-det-selv øvelse: Den eventyrlige mødeafrunding

DKK 75,00  u/Moms

Den mest eventyrlige måde, at afrunde et møde på

Download 'Den værdifulde afrunding af mødet': Læg 'varen' i din kurv og køb den på normal vis. Herefter vil du automatisk modtage en pdf i din mail-boks, lige til at printe. Print og klip de 12 fortællinger ud hver for sig. Print så mange du har brug for, så deltagerne har en hver.

Mødet skal rundes af. I vil gerne vide, hvad deltagerne husker fra mødet. Tiden er inde til en opsamling.

En ny måde
Her er 12 små fortællinger, der ikke er helt færdige. Det er op til den enkelte mødedeltager, at fuldende fortællingen. Hver fortælling vil handle om det udbytte, den enkelte har fået af mødet. Den første del af fortællingen, sætter øvelsen i gang.

Fif 1: Bordet rundt
Hør alle fortællinger, én ad gangen. Gør runden så spontan som mulig. Giv deltagerne 2 minutter til at forberede sig.

Fif 2: Op at stå. Rundt at gå.
Bed alle om at gå ud på gulvet med hver sin fortælling. Gå nu til en kollega og del jeres fortællinger. Når I er færdige, bytter I fortællings-sedler og finder en ny kollega. Brug den nye fortælling og gør den til din egen. I vælger frit, hvor meget tid I vil bruge, eller hvor mange gange I vil bytte.

Fif  3: Vores fortælling
Sæt jer i mindre grupper, med et passende antal fortællings-sedler. Fuldend på skift fortællingerne i fællesskab. Herefter vælger I hvem, der læser jeres fortælling højt for de andre. Aftal, hvordan den skal læses op. Fx som et digt, et eventyr eller nyhedsoplæsning.

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: