Bog: Den Inviterende Leder

DKK 232,00  u/Moms

Bogen 'Den Inviterende Leder’ viser genvejen til dine medarbejderes hjerter

‘Du kan betale medarbejderne for, at de bruger deres hoveder og hænder i arbejdet. Men du kan ikke betale dem for, at de bruger deres hjerter. Men det er i deres hjerter, at du finder deres ansvarlighed, stolthed, motivation, glæde, kreativitet, hjælpsomhed. Kort sagt - så findes medarbejdernes lyst, tro, vilje og værdsættelse i forhold til arbejdet kun som noget, du ikke kan betale dem for. De skal give det frivilligt, og du kan derfor kun invitere det frem.

’Du kender dem godt, de fantastiske ledere. Måske er du selv én af dem, som andre ser op til.

Når medarbejderne begejstres af en leder, så handler det sjældent om de faglige kompetencer. Til gengæld antages det, at lederen har et særligt og naturligt talent for ledelse. Men hvis det blot er et talent, er det sårbart fordi det vil blive tilfældigt om denne leder lykkes i dag og igen i morgen.

Når lederen vitterlig lykkes gang på gang at få medarbejderne med sig, få dem engageret i arbejdet, er det ikke tilfældigt. Lederen lykkes nemlig med at invitere medarbejdere. På de rigtige tidspunkter og på sin personlige måde. 

I denne bog udfoldes 7 praksisser og tilhørende rutiner, som er grundlæggende for den inviterende leder. Undervejs vil læseren opdage, hvordan det går med at invitere medarbejderne og engagere dem i arbejdet.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: