Download gør-det-selv øvelse: Mødebordet Rundt Runden

DKK 75,00  u/Moms

Bordet rundt med halve sætninger

Download: 'En frisk omgang bordet rundt': Læg 'varen' i din kurv og køb den på normal vis. Herefter vil du automatisk modtage en pdf i din mail-boks, lige til at printe. Print og klip de 4 fortællinger ud. Print så mange du har brug for, så deltagerne kan få en hver.

Du kender allerede til punktet på dagsordenen: Bordet Rundt. Det er en effektiv måde, hvor mødedeltagerne fortæller om deres aktuelle opgaver og situation. Her er en variation af denne traditionelle Bordet Rundt runde.

En frisk og sjov ramme

Her er 4 små fortællinger. Hver fortælling indeholder 4 til 5 halve sætninger. Sætningerne fuldendes af den enkelte deltager, ud fra dennes aktuelle situation.

Fif 1: Bordet Rundt

Tag den traditionelle Bordet Rundt og hør alle fortællinger. Gør runden så spontan som mulig. Eller giv deltagerne 2 minutter til at forberede sig.

Fif 2: Først den ene side. Så den anden side.

Del din fortælling med din sidemand til den ene side. Efter denne første fortælling, vend dig mod din anden sidemand og fortæl den endnu engang. Du må gerne sige noget nyt.

Fif 3: Op at stå. Rundt at gå.
Bed deltagerne rejse sig og gå til en kollega og dele deres historie. Når I er færdige, bytter I fortællings-sedler og finder en ny kollega. Brug den nye fortælling og gør den til din egen. Efter gulvøvelsen kan I alle dele med sidemanden: Det bedste I hørte eller selv sagde.
 
FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: