Pep dine møder op

Du får ikke hilst ordentlig på hver enkelt, når de ankommer. Du får ikke synkroniseret dem før mødet går i gang. Du bruger tid på at få teknikken til at virke. Der opstår støjende snak rundt om bordet. Faktisk er der ingen der glæder sig til det næste møde.

Hvad gør du?

Små skridt. Foretag en lille ændring på hvert møde. Så lægger du endnu en ændring ovenpå ugen efter. Og sådan fortsætter du indtil du er tilfreds. Måske i alt 10 små ændringer. 

I LEADERS WAREHOUSE kan du få hjælp til dine ændringer. Kontakt info@LEADERSwarehouse.com og få lagt en plan.

Lead your meetings

 

0 anmeldelser

Kast en fisk og se smilene brede sig. Tøjfisken findes i 4 farve-kombinationer. Vi kalder dem for Pete og de er alle i familie med aborren.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 25 %

DKK 127,20  u/Moms
0 anmeldelser

Deltagernes tunger løsnes: Dialoogle er helt fri for tekster og ord. Dialoogle består kun af billeder, der inspirerer dine deltagere til at tale. Der er forskellige måder, at bruge Dialoogle på. Dine deltagere kan vælge kort, bytte kort, blande kort og få kort.

Pris fra
DKK 549,00  u/Moms
0 anmeldelser

Fire tilgange til arbejdslivet og livet. Op på væggen med dem. Plakaten indeholder arbejdslivs-vigtige værdier, der skal proklameres og tales om.

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

Spred alle 58 bogstavkort (2 alfabeter) ud på gulvet med billedsiden nedad. Bed nu dine deltagere om at samle 3 tilfældige kort op. Vælg herefter om dine deltagere skal mødes stående på gulvet eller siddende ved mødebordet.

DKK 159,20  u/Moms
0 anmeldelser

Denne 'bordet rundt' øvelse virker hver gang. Hvorfor vælge den samme på hvert eneste møde? Du behøver kun en lille ændring og en lille smule hjælp.

DKK 159,20  u/Moms
0 anmeldelser

FISK! guiden giver dig indsigt, tips, tricks, ideer, historier, øvelser, planer. Læs og bliv klædt godt på til dine FISH! præsentationer.

DKK 580,00  u/Moms
-40%
0 anmeldelser

Spar 40%: Dialogkortene kan bruges både på online-møder og på fysiske-møder. Sæt fokus på resultater, ros og positiv energi. 

DKK 630,24  u/Moms
DKK 1.050,40  u/Moms
Du sparer: DKK 420,16
0 anmeldelser

Brug citater som indledning eller afslutning på et møde. Vælg et citat og opdag egen personlig visdom, som du kan dele med andre. Det er meningsfuldt, tankevækkende og sjovt.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 13 %

DKK 375,00  u/Moms
Populær
0 anmeldelser

Tal om demokratiet: Du ved, at du lever i et demokrati, når alle er involveret i at skabe det - hver dag.

DKK 159,20  u/Moms
0 anmeldelser

Tegn et FISH! abonnement, der fanger kulturen og frigiver potentialet. Nemt og enkelt. Skab en god start og hold så fast.

Pris fra
DKK 100,00  u/Moms
0 anmeldelser

Building Bridges Thumball fokuserer på tillid. Tal om de faktorer, der bidrager til udviklingen af ​​tillid og opbygning af tillidsfulde relationer. Kast bolden og bed griberen om at dele sin reaktion på det spørgsmål, der er under tommelfingeren. Thumballs er bløde, fyldte bolde. De ligner håndbolde, men er bløde og sikre til indendørs brug.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Lær at overvinde mentale blokeringer og slip fantasien løs.

DKK 222,00  u/Moms
0 anmeldelser

FISH! er et forløb. Ikke en destination. Derfor er det godt at have en god og solid værktøjstaske med dig. Du ved nemlig ikke helt, hvilken vej forløbet går og hvilket 'terræn' I skal igennem. 

DKK 223,20  u/Moms
0 anmeldelser

Når du har besluttet, at hæve barren for teamwork skal du ikke gå glip af en FISH! seminar dag for dit vidunderlige team. De har fortjent det.

Pris fra
DKK 12.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Vi hjælper dig med at finde din egen løsning. Det gør vi gennem forskellige typer af samtaleøvelser. Samtalerne fører fra udfordring til beslutningsgrundlag.

DKK 2.500,00  u/Moms
0 anmeldelser

Pep Talk: Du og dit team vil blive inddraget og flyttet. Vores pep talker vil bevæge jer hele vejen. Når vi når slutningen har alle deltaget i Pep Talken.

DKK 13.020,00  u/Moms
0 anmeldelser

Når uheldet er ude og din oplægsholder ikke er dukket op, så ring på telefon +45 71 92 55 63 og rekvirer en akut oplægsholder med udrykning.

Ring for pris
+45 71 92 55 63

0 anmeldelser

9 billedterninger med ialt 54 billeder. Det giver mere end 10 mio. kombinationer og et uendeligt antal historier eller forklaringer. 

DKK 127,20  u/Moms
0 anmeldelser

Hvad er det bedste ved jeres samarbejde og hvad vil I udvikle? Gennem en serie af forskellige samtaler kommer I alle godt rundt om jeres samarbejde. I vil selv bringe svarene på, hvad der er på spil, hvilken hjælp der er brug for og, hvordan I kan justere og udvikle jeres samarbejde.

DKK 15.180,00  u/Moms
0 anmeldelser

Alle medarbejdere ønsker, at være en del af en succesrig virksomhed. Hvem gider være en del af en fiasko? Som en del af en succes træder stoltheden, betydningen, meningen, håbet og troen på fremtiden frem. Kunne du tænke dig dette som leder?

DKK 2.500,00  u/Moms