Innovation At The Verge

DKK 5.520,00  u/Moms

Skab fremtiden

Innovation At The Verge: DVD spilletid 18 min. DVD indeholder også Engelsk tekst og tale. Adgang til download.

Joel Barker har altid opfattet fremtiden, som noget vi skaber og ikke som noget vi bliver udsat for. I denne film Innovation at the Verge, tager Joel Barker os med til vores næste opdagelse - den der skaber vores fremtid. Gennem fortællinger og eksempler opdager vi, hvad det vil sige at kombinere ét sæt af ideer med andre ideer, når vi mødes på snitfladen.

Se, hvad du kan bruge filmen til
I årevis har undervisere og ledere forstået, at bruge Joel Barker filmene, fordi de netop kan bruges på så mange forskellige måder og i så mange forskellige sammenhænge. Innovation at the Verge er ikke nogen undtagelse. Her er nogle områder, hvor filmen især egner sig:

KREATIVITET
Giv dit team mulighed for at skabe noget helt nyt sammen. Stimuler kreativiteten, til at drømme stort, til at trække folkene ud af hverdags-tankegangen. Brug filmen, når du vil anspore andre til at forstå betydningen af at skabe noget nyt sammen og bygge på det, de allerede har.

RISIKOVILLIGHED
Lær andre mennesker, at tage chancer. Brug filmen når temaet står på mod og risikovillighed og I ønsker at kikke hinsides jeres komfortzone for at spotte nye ideer.

LEDELSE
Brug filmen til at anspore jeres ledere til at opdage værdien af at sætte medarbejdere sammen, som tænker og løser problemer på forskellige måder. Hjælp lederne til at forstå, at de bedste ideer oftest dukker op fra den mest uventede kant.

KOMMUNIKATION
Det er så nemt at sige 'Nej, det kommer aldrig til at fungere'. Bliv bedre til at tale med hinanden om nye ideer. Hjælp dine deltagere til at forstå, hvordan innovation er med til at skabe nye muligheder, som ikke eksisterede før. Gør sammen markedspladsen større.

INNOVATION
Vi står overfor ubeskrivelige behov efter nye ideer indenfor energi, sundhed, uddannelse, transport, velfærd og byggeri for blot at nævne nogle. Brug filmen, når vi har brug for at gå på opdagelse til destinationer vi normalt ikke kommer.
 
FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: