Find masser af sjove ideer

Vi har samlet metoder, tilgange og processer, der hjælper dig og dit team med at finde masser af nye ideer.

  • De rette ideer.
  • De vildeste ideer.
  • De sjoveste ideer.
  • De skæveste ideer.
  • De bedste ideer.

Kender du historien om
De to frøer, der faldt i en spand med fløde. Da den første frø indså, at han ikke kunne finde fodfæste, accepterede han sin skæbne - og druknede. Den anden brød sig ikke om at opgive. Han blev ved med at sparke og kæmpe for at holde sig flydende - og der gik ikke længe, før fløden blev til smør, og han kunne finde fodfæste, sætte af og slippe væk.

Hvor vedholdende er du med din ide?

(Citat fra bogen 'RUSK OP i din kreativitet' af Roger von Oech)

 

0 anmeldelser

Deltagernes tunger løsnes: Dialoogle er helt fri for tekster og ord. Dialoogle består kun af billeder, der inspirerer dine deltagere til at tale. Der er et utal af måder, at bruge Dialoogle på. Dine deltagere kan fx vælge kort, bytte kort, blande kort og få kort.

Pris fra
DKK 549,00  u/Moms
0 anmeldelser

En perfekt icebreaker på jobbet, på kurset, ved kick-offen, ved middagen eller hjemme sammen med venner og bekendte.

DKK 159,20  u/Moms
0 anmeldelser

9 billedterninger med ialt 54 billeder. Det giver mere end 10 mio. kombinationer og et uendeligt antal historier eller forklaringer. 

DKK 127,20  u/Moms
0 anmeldelser

Kortspillet rummer alle elementerne i en forretningsmodel. Du og dit team vælger et eller flere kort i hver kategori og udvælger her jeres foretrukne version. Kortspillet kræver kun lidt plads. Bare der er 'højt til loftet'.

Pris fra
DKK 499,00  u/Moms
0 anmeldelser

Team Dynamics Thumball er en sej fodbold med 32 fortrykte, overbevisende sætninger velegnet til voksne og teenagere. Brug denne Thumball til at stimulere dialogen, fremme fællesskabet og holdånden og booste energien.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Lær at overvinde mentale blokeringer og slip fantasien løs.

DKK 222,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Uden diversitet ingen innovation. Uden innovation ingen vækst. Med andre ord: Diversitet er ikke blot det rigtige at gøre. Diversitet er kilden, der rummer det største potentiale.

DKK 4.720,00  u/Moms
0 anmeldelser

Stop op og gør status: Det er et dybtliggende menneskeligt behov, at vi på vores rejse gennem livet har brug for at stoppe op nu og da for at gøre status og sammenholde de planer og ønsker, som vi havde for fremtiden med, hvor langt vi rent faktisk nåede frem, mens tiden gik.

DKK 876,00  u/Moms
0 anmeldelser

Få dit team ud på gulvet og lad dem overveje, hvad de mener og hvor engagerede de er. Stå i den ene ende af rebet, fordi du ikke kan se pointen. Stå i den anden ende, fordi du virkelig ser en lys fremtid. Stå mellem disse punkter for at illustrere andre nuancer.

DKK 271,20  u/Moms
0 anmeldelser

Den bedste måde at få en god ide, er ved at få mange gode ideer. Præsenter denne ide for dit team. Så er I på vej.

Pris fra
DKK 250,00  u/Moms
0 anmeldelser

Lækker skum puslebrik lige til at forære teamet og sætte fokus på teamets deltagere og sammenhængskraften.

DKK 39,20  u/Moms
0 anmeldelser

Tilskynd dine mødedeltagere til at skrive deres bedste ideer på dette søde skum legetøj.

DKK 39,20  u/Moms
0 anmeldelser

Rødt spørgsmålstegn i lækkert skum lige til at bruge i teamet og sætte fokus på det bedste spørgsmål til sagen, opgaven eller situationen.

DKK 39,20  u/Moms
0 anmeldelser

Udbred kendskabet til TAK, FEEDBACK og ANERKENDELSE på én gang med FISH! takkekort. Download og print selv.

 

DKK 159,20  u/Moms
0 anmeldelser

Det Mobile Team Mødelokale: Inviter teamet indenfor i det mobile og elastiske mødelokale og oplev, hvordan alle inkluderes. Det kan bruges både indendørs og udendørs.

Pris fra
DKK 1.700,00  u/Moms
0 anmeldelser

Spred alle 58 bogstavkort (2 alfabeter) ud på gulvet med billedsiden nedad. Bed nu dine deltagere om at samle 3 tilfældige kort op. Vælg herefter om dine deltagere skal mødes stående på gulvet eller siddende ved mødebordet.

DKK 159,20  u/Moms
0 anmeldelser

På mødet er I nået til et punkt på dagsordenen, hvor det er værdifuldt, at deltagerne lufter deres mening, deres synspunkt, deres tilgang eller opfattelse. 

Ring for pris
+45 71 92 55 63

0 anmeldelser

Spørgsmål til dine deltagere eller medarbejdere: Hvem har skabt det flotteste resultat i branchen? Hvad ville være et gennembrud? Hvilket lille skridt ville hjælpe? Prøv at forestille dig hvilke fantastiske svar der kommer.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 15 %

DKK 295,20  u/Moms
0 anmeldelser

Skab et aktivt resume: Print rebet og giv 1 ark til hver deltager. Nu kan du og dit team overveje ethvert emne, der har jeres interesse. Dette fører til forståelse og accept og god orienteringsevne.

 

DKK 159,20  u/Moms
0 anmeldelser

Facilitér med Facilitering UPTION spillet. Nyd spændende svar ved at stille professionelle spørgsmål: Hvem skal du inspirere med det du har oplevet? Hvem vil give dig positiv støtte undervejs? Hvordan vil du måle succes?

Mængderabat på dette produkt - spar op til 15 %

DKK 295,20  u/Moms